Om oss.

 

 

 

Välkommen ombord

Menevä Taxi serves customers in the whole Finland. We are the largest domestic family taxi company and we have almost fifty years of experience in the industry. We want to provide a good taxi service for all customers 24/7 all year round and be a fair partner for taxi drivers and entrepreneurs. Our reliable and professional drivers will ensure that you travel safely and comfortably.

 

Full width

Beställ gratis.

0800 02122

Även förhandsbeställningar utan tilläggsavgift.

Full width

 

 

 

Taxi applikationen.

 

 

 

Ladda ner den kostnadsfria appen

När du har laddat ner Menevä-appen på din telefon och registrerat dig för tjänsten kan du använda appen för att beställa en taxi till din önskade adress omedelbart eller göra en bokning till ett senare tillfälle. Du kan välja vilken typ av fordon och betalningsmetod du vill ha direkt från appen. Du kan se det fasta priset för din resa i förväg innan du bokar. Du får ett bekräftelsemeddelande på din telefon efter att du har gjort din beställning. När resan har accepterats av taxin kan du enkelt spåra bilens ankomst från appen. Att beställa en taxi med Menevä är alltid gratis.

Full width

 

 

 

Hållbarhet.

 

 

 

Rättvis och ansvarsfull taxitjänst

Vi ser till att vi följer finska lagar och förordningar. De taxibolag som vi samarbetar med måste också förbinda sig att uppfylla sina sociala skyldigheter på ett korrekt sätt. Alla våra samarbetspartner omfattas av Vastuu-Groups tjänst Pålitlig partner (Luotettava Kumppani).

Vi är en diskrimineringsfri zon

I hjärtat av vår verksamhet finns principen om jämlikhet och rättvisa, vi vill att alla våra anställda och kunder ska känna sig välkomna och behandlas som jämlikar. Alla våra lokaler och taxibilar är diskrimineringsfria zoner. Alla är välkomna i våra taxibilar, oavsett ålder, kön, bakgrund eller till och med religion. Du kan hitta mer information om Menevä's Discrimination Free Zone-kampanj: Tervetulokyytiin.fi

Leder vägen mot en mer hållbar transportverksamhet

Vi har gjort främjandet av hållbar utveckling och sociokulturellt ansvar till en integrerad del av vår verksamhet. Vi har till exempel vågat investera i elektriska taxibilar och vår egen laddningsinfrastruktur, vilket visar vägen för taxibranschen som helhet. Våra helelektriska taxibilar drivs av ansvarsfullt producerad el.

Som ett bevis på hållbarhet i verksamheten är Menevä det första taxibolaget som tilldelats Visit Finlands Sustainable Travel Finland (STF)-märkning*.

Full width

För företag

Genom att koncentrera ditt företags taxibehov till en enda leverantör kan du hantera dina kostnader effektivt, få bättre avtalspriser och skapa en tjänst som passar just dina behov.

 

Läs mer!

Full width

Kontakt

Vill du kontakta oss? Här hittar du våra kontaktuppgifter och faktureringsinformation.

 

Kontakta oss!

Full width

 

 

 

Pengarna tillbaka garanti.

 

 

 

Pengarna tillbaka garanti

Vi följer prisgarantiprincipen för alla Menevä-taxiresor. Om priset på resan skiljer sig från prislistan, till exempel när föraren av misstag laddar fel taxa för resan, eller det fasta priset skiljer sig från prislistan, vi kommer att returnera hela priset för resan till kunden.

Om du känner att det är nödvändigt att klaga på taxiresan, vi ber dig att lämna feedback via feedbackformuläret eller via e-post till adressen: feedback@meneva.fi. Vi behandlar feedbacken så snabbt som möjligt och ber om ytterligare information om det behövs.

Vi vill erbjuda våra kunder en bekväm taxiresa, som är trevlig att komma tillbaka till igen. Välkommen ombord!

Ge feedback!

Full width