Meistä.

 

 

 

Takuulla hyvä matka.

Menevä-taksi palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Välitämme ajoja aina Hangosta Leville. Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja meillä on alan kokemusta jo lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Haluamme tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ympäri vuoden ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille. Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti.

 

Full width

Ilmainen tilaus.

0800 02120

Myös ennakkotilaukset ilman lisämaksua.

Full width

 

 

 

Taksisovellus.

 

 

 

Lataa ilmainen sovellus

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin puhelimeesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, voit seurata auton saapumista kätevästi sovelluksesta. Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista, mukaanlukien ennakkovaraukset.

Lue lisää!

Full width

 

 

 

Vastuullisuus.

 

 

 

Reilua ja vastuullista yritystoimintaa

Huolehdimme siitä, että noudatamme Suomen lakeja ja säädöksiä. Kumppaninamme toimivien taksiyritysten on sitouduttava niin ikään hoitamaan yhteiskuntavelvoitteensa asianmukaisesti. Kaikki kumppanimme kuuluvat Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelun piiriin.

Olemme syrjinnästä vapaa alue

Toimintamme ytimessä on tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden periaate, me haluamme että kaikki työntekijämme ja asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleeksi ja kohdatuksi. Kaikki toimitilamme ja taksiautomme ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Meidän kyytiin kaikki ovat tervetulleita, ikään, sukupuoleen, taustaan tai vaikka uskontoon katsomatta. Lue lisää Menevän syrjinnästä vapaa alue kampanjasta: Tervetuloakyytiin.fi

Edelläkävijänä kohti kestävämpää liikennettä

Olemme ottaneet kestävän kehityksen sekä sosiokulttuurisen vastuullisuuden edistämisen osaksi toimintaamme. Olemme muun muassa rohkeasti investoineet sähkötakseihin ja omaan latausinfraan, näyttäen samalla suuntaa koko taksialalle. Täysähköisten taksiemme käyttövoimana toimii vastuullisesti tuotettu sähkö.

Osoituksena vastuullisuudesta yritystoiminnassa, Menevälle on myönnetty ensimmäisenä taksiyrityksenä Visit Finlandin Sustainable Travel Finland - eli STF-merkki*.

Full width

Yrityksille

Keskittämällä taksimatkat voit hallinnoida kuluja tehokkaasti, saada edullisemmat sopimushinnat ja luoda juuri sinulle sopivan palvelun. Kuinka yrityksesi voisi hyötyä taksisopimuksen tekemisestä?

 

Lue lisää!

Full width

Yhteystiedot

Haluatko ottaa meihin yhteyttä? Täältä löydät yhteystietomme sekä laskutustietomme.

 

Yhteystiedot

Full width

 

 

 

Rahat takaisin -takuu.

 

 

 

Rahat takaisin -takuu

Noudatamme kaikissa Menevä taksimatkoissa hintatakuu -periaatetta. Mikäli matkan hinta poikkeaa Menevän antamasta hinnastosta, esimerkiksi kuljettajan veloittaessa kyydin vahingossa väärällä taksalla tai kiinteä hinta on eri kuin hinnastossa ilmoitettu, palautamme koko kyydin hinnan asiakkaalle. Jos koet tarpeelliseksi reklamoida taksimatkasta, selvästi jotain on mennyt taksimatkan aikana pieleen. Kuulemme asiasta mielellämme lisää!

Pyydämme ystävällisesti jättämään palautetta lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen: palaute@meneva.fi. Käsittelemme palautteet mahdollisimman ripeästi ja kysymme tarvittaessa lisätietoa.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme hintayllätyksettömän ja mukavan taksikyydin, jonka kyytiin on kiva tulla aina uudelleen.

Anna palautetta!

Full width