Ge feedback

 

 

 

Ge feedback och få en rabattkod på 2 €

Förmånen är tillgänglig för resor som betalas via appen. Välj ett kort, Google Pay eller Apple Pay som betalningsmetod för din beställning, och i slutet av resan kommer en 2€ fördel att beaktas. Du kommer att få en förmånskod som svar på din feedback.

Full width

Ladda ner Menevä applikationen.

Download on the App Store

Get it on Google Play

Alltid avgiftsfritt beställning.

Full width

Ge oss feedback!

Tiden för evenemanget
Jag håller med samlingen av min information i enlighet med sekretesspolicyen (bara på finska). Sekretesspolicyen
 
Full width

Pengarna tillbaka garanti

Vi följer prisgarantiprincipen för alla Menevä-taxiresor. Om priset på resan skiljer sig från prislistan, till exempel när föraren av misstag laddar fel taxa för resan, eller det fasta priset skiljer sig från prislistan, vi kommer att returnera hela priset för resan till kunden.

Om du känner att det är nödvändigt att klaga på taxiresan, vi ber dig att lämna feedback via feedbackformuläret på denna sidan eller via e-post till adressen: palaute@meneva.fi. För att underlätta handläggningen av ärendet ber vi dig att lägga till ytterligare information från kvittot till återkopplingen, såsom: datum och tid, bilregistreringsnummer och förarens ID-nummer samt resans pris, så att vi kan smidigt granska informationen om resan och ta reda på vad som hände genom att rådfråga föraren. Vi behandlar feedbacken så snabbt som möjligt och ber om ytterligare information om det behövs.

Vi vill erbjuda våra kunder en bekväm taxiresa, som är trevlig att komma tillbaka till igen. Välkommen ombord!

Välkommen ombord!

Full width