Palaute

 

 

 

2 € etu Sinulle palautteen antamisesta.

Etu on käytettävissä sovelluksen kautta maksetuissa kyydeissä. Valitse tilauksen maksutavaksi kortti, Google Pay tai Apple Pay, jolloin matkan lopuksi hinnasta huomioidaan 2 € etu. Saat etukoodin vastauksena palautteeseesi. Katso ohjeet etukoodin käyttöön tästä.

Full width

Lataa sovellus.

Download on the App Store

Get it on Google Play

Aina ilmaiset tilaukset ja ennakkotilaukset.

Full width

Anna palautetta!

 
Tapahtuman ajankohta
Hyväksyn yhteystietojeni keräämisen rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriseloste
 
Full width

Rahat takaisin -takuu

Noudatamme kaikissa Menevä taksimatkoissa hintatakuu -periaatetta. Mikäli matkan hinta poikkeaa Menevän antamasta hinnastosta, esimerkiksi kuljettajan veloittaessa kyydin vahingossa väärällä taksalla tai kiinteä hinta on eri kuin hinnastossa ilmoitettu, palautamme koko kyydin hinnan asiakkaalle.

Pyydämme ystävällisesti jättämään palautteen tällä sivulla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen: palaute@meneva.fi. Asian käsittelyn sujuvoittamiseksi pyydämme lisäämään palautteeseen kuitista löytyvät lisätiedot kuten: päivämäärä ja ajankohta, auton rekisteritunnus ja kuljettajan ID numero sekä matkan hinta, jolloin voimme sujuvasti tutkia matkan tietoja ja selvittää tapahtumia myös kuulemalla kuljettajaa. Käsittelemme palautteet mahdollisimman ripeästi ja kysymme tarvittaessa lisätietoa.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme hintayllätyksettömän ja mukavan taksikyydin, jonka kyytiin on kiva tulla aina uudelleen.

Tervetuloa kyytiin!

Full width