Hoida yrityksesi kuljetustarpeet kerralla kuntoon!

Me tarjoamme tinkimätöntä ammattitaitoa ja laadukasta palvelua yrityksesi kuljetustarpeisiin. Laadukkaat taksiautot ja ammattitaitoiset taksinkuljettajat takaavat korkeatasoisen ja luotettavan palvelun 24/7.

Saat meiltä:

  • toimintavarman tilaustavan
  • kiinteät hinnat
  • kuukausittainen laskutus ja raportointi
  • ei ennakkotilauslisää
  • ei laskutuslisää 

TILAUSTAVAT

Jos tarvitset helppokäyttöisen ja toimintavarman tilaustavan, jonka avulla päivittäiset kyytitilaukset on helppo hoitaa, me voimme auttaa tarjoamalla käyttöösi Menevä-sovelluksen, nettitilauksen sekä ympärivuorokauden toimivan tilausnumeron. Katsotaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin tilaustapa. Hyödyntämällä API-rajapintaamme voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa liittämällä helpon kyydin tilaamisen osaksi palveluasi!

TILAAMINEN ON HELPPOA

Menevä-sovelluksen avulla kyytien tilaaminen on yksinkertaista, nopeaa ja luotettavaa. Voit tilata taksikyydin helposti etukäteen tiedossa olevaan hintaan. Voit valita useista eri maksutapavaihtoehdoista ja lisäksi yritysasiakkaana voit valita laskutusvaihtoehdon sinulle sopivalla laskutusvälillä. 

ET MAKSA TURHASTA

Menevä-sovelluksella tilatut kyydit ovat kiinteästi hinnoiteltuja, tilaaminen on ilmaista ja piilokuluja ei ole. Sovelluksella tehdyistä tilauksista ei peritä laskutuslisää. Voit tilata kyydin ennakkoon ilman ennakkotilausmaksua. 

Aikaa säästyy, kun matkakuittien vieminen kirjanpitoon on nopeaa niiden ollessa valmiiksi sähköisessä muodossa.

Voimme toimittaa sinulle yksityiskohtaisen raportin tilatuista matkoista sekä laskutustiedot sovituilla aikajaksoilla, jolloin sinun on helppo seurata kuluja.

Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus alennuksiin toteutuneiden kyytien hinnoista. 

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA

Toteutamme kyytipalvelun toiveidesi mukaan. Lisäpalvelun tuottajana olemme joustava kumppani. 
Toteutamme lisäpalveluina esimerkiksi:

  • lentokenttänoutoihin ”Meet & Greet” palvelu
  • lähettipalveluna kuljetamme tavaralähetyksiä taksilla nopeasti ja luotettavasti
  • Tapahtumakohtaiset henkilökuljetukset. Esimerkiksi oma Menevä taksitolppa palvelemaan sinun henkilökuntaasi tai asiakkaitasi.

Suurien tapahtumien kuljetuksiin voimme yhteystyöverkostomme avulla tehdä kilpailukykyisen tarjouksen. Nopeat muutokset tai lisätarpeet hoidamme joustavasti ammattitaidolla. Yritysasiakkaana voit ottaa yhteyttä tukihenkilöön 24/7. 
 

YHTEYDENOTOT

Soita tai laita viestiä, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Etsitään parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeeseesi!

VILLE RIIHIMÄKI  Avainasiakaspäällikkö
+358 50 5058842 ville@meneva.fi

 

 

MENEVÄ - Takuulla hyvä matka.