Taksinkuljettaja, varmista paikkasi palvelemassa lentoasemalla!

Finavia kilpailuttaa Helsinki-Vantaan lentoaseman taksikyytien tarjoajat. Kilpailutuksen kautta valikoituu kolme yritystä, jotka pääsevät etuoikeudella tarjoamaan palveluitaan kentältä lähteville asiakkaille. Menevä aikoo olla yksi kolmesta yrityksestä - varmista, että sinunkin taksi on mukana lentokenttäajoissa myös tulevaisuudessa.

Taksinkuljettaja, tule Menevä-yrittäjäksi!

Ainutlaatuinen tilaisuus! Tarjoamme hyville taksinkuljettajille mahdollisuuden ryhtyä Menevä-taksiyrittäjiksi. Lue lisää ja ilmoittaudu infotilaisuuteen!

Palvelun esittely

Main Image
Sisältö
Menevä on Helsingin paras taksipalvelu. Lataa sovellus ja tilaa taksi 1-4 hengelle, näet kyydin hinnan etukäteen ja maksat mobiilisti - Menevällä matkustat helposti, turvallisesti ja joustavasti Helsingissä.

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Menevän arvoperustaan kuuluu rehellisen työn, palvelun laadun ja työntekijöiden hyvinvoinnin arvostus. Teemme arvomme näkyväksi sitoutumalla kehittämään ja ylläpitämään yrityksemme laatu- ja ympäristöpolitiikkaa.

Vammaisurheilun arvostus on huimassa nousussa.

Korean paralympialaisissa kultaa ja pronssia voittaneen Matti Suur-Hamarin mielestä urheilijoita arvotetaan jo samalla tasolla – vammaa tai ei.

1€/taksikyyti hyväntekeväisyyteen

Menevä lahjoittaa osan 23.3 Jussi-juhlien taksiajojen tuotoista naisten oikeuksia ja tasa-arvoa edistävälle Un Women järjestölle.

Jussi-juhlat 2018

Menevä-taksit palvelevat 23.3. Jussi-juhlien vieraita.

Sinustako Taksimestari?

Palkkaamme pääkaupunkiseudulle kevään aikana useita taksiyrittäjien esimiehiä. Jos tunnet taksialan hyvin ja olet innostunut alasta ja olet esimiesasemaan sopiva henkilö, tässä sinulle kiinnostava työmahdollisuus!

Apuväline 2017

Menevä on mukana Apuväline 2017 -tapahtumassa 9.-11.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan Menevän kuljetuspalveluun liikuntarajoitteisille. Meidät löydät osastolta 625! 

Nyt taksin ennakkotilaus myös nettilomakkeella!

Ennakkotilauksen tekeminen onnistuu ilman lisämaksua nyt helposti myös netissä! Lomakkeella voit täyttää lähtöajan tai vaihtoehtoisesti ajan jolloin haluat olla perillä määränpäässä.

Syrjinnästä vapaa!

Julistaudumme syrjinnästä vapaaksi alueeksi.