Menevä Airport

 

 

 

Tervetuloa Menevän Airport -sähkötaksipalvelun asiakkaaksi

 

Palvelemme matkailijoita Helsinki-Vantaan lentoasemalla täyssähköisellä taksilaivueella. Tavoitat taksimme T1 ja T2 kolmannelta taksikaistalta. Palvelemme myös lentoasemalle suuntaavissa matkoissa. Voit kätevästi tilata taksikyydin lentoasemalle soittamalla ilmaiseen tilausnumeroomme tai sovelluksella valitsemalla sähkötaksin.

 

Ilmainen tilaus.

0800 02120

Myös ennakkotilaukset ilman lisämaksua.

Matkusta mukavasti & vastuullisemmin.

Lentokenttätaksimme kulkevat 100% sähköllä.

 

 

 

 

Palvelutakuu

Haluamme, että saat aina hyvän taksimatkan Menevän lentokenttätaksin kyydissä. Kuljettajamme auttavat sinua matkatavaroiden kanssa, ajavat turvallisesti ja huomioivat viihtyvyyden matkan aikana.

Me haluamme oppia koko ajan lisää asiakkailtamme, jotta voimme kehittää palvelua yhä paremmaksi. Kannustamme kaikkia jättämään meille palautetta ja kehitysehdotuksia matalalla kynnyksellä joko suoraan omalle kuljettajalle, sähköpostilla palaute@meneva.fi tai vaikka oheisella lomakkeella. Kiitos!

Ympäristövastuullisesti tuotettua taksipalvelua

100 % sähköllä kulkevien taksiemme käyttövoimana toimii kotimainen uusiutuvalla energialla tuotettu sähkö, jota lataamme omalla latausasemalla lentoaseman lähellä. Valitsemalla Menevän sähkötaksin, voimme yhdessä vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 12 miljoonan ajokilometrin edestä. Vaikutus on koko taksialan mittakaavassa vielä pieni, mutta jokaisella valinnalla on merkitystä. Me olemme ottaneet rohkean askeleen eteenpäin investoimalla kestävämpään tulevaisuuteen ja näytämme samalla suuntaa koko taksialalla. Uskomme sähkökalustolla olevan positiivinen vaikutus myös asiakkaiden matkustusmukavuuteen - hyvän asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme hyvän mielen vastuullisen valinnan myötä. Tervetuloa kyytiin! 

 

 

 

 

 

 

Anna palautetta

Hyväksyn yhteystietojeni keräämisen rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriseloste
 

Tilaa lentokenttätaksi

Voit tilata lentokenttätaksin heti allaolevalla lomakkeella.

 

Tilauslomakkeen ohjeet

 

Syötä vähintään kellonaika ja nouto-osoite sekä halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä ensimmäistä kirjainta ja valitse oikea vaihtoehto. Valitse tarpeesi mukaan joko 1-4 henkilön auto "Airport 4h" tai 5-7 henkilön auto "Airport 7h". Jos olet syöttänyt matkalle määränpään, kartan oikeaan alakulmaan ilmestyy matkan hinta.

Puhelinnumero on pakollinen tieto, koska saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseen. Halutessasi voit syöttää myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat varausvahvistuksen sähköpostiin. Voit peruuttaa tilauksen sähköpostissa olevan linkin kautta. 

Klikkaa "Tilaa taksi" ja järjestelmä antaa varaustunnuksen, klikkaa "OK".

Jos syötät tilaukselle määränpään, saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla.

 

Hae mukaan.

 

 

 

 

Etsimme tulevaisuuden tekijöitä

Etsimme nyt tulevaisuuden tekijöitä toteuttamaan Menevä Airport -palvelua.
Etsimme sekä palkkakuljettajia, että autoilijakumppaneita.
Jos kiinnostuit, klikkaa itsesi rekrysivulle ja laita hakemusta tulemaan!

 

Hae mukaan!