Rauhallista joulunaikaa! 

Erikoinen vuosi 2020 miltein takana. Rauhoitumme joulun viettoon pienellä piirillä, mutta sitäkin suuremmalla ilolla ja odottaen, että voimme hetkeksi unohtaa kiireen ja huolet. Virittyä jouluun ja joulurauhaan.

Mennyt vuosi on ollut merkillinen, on tapahtunut odottamattomia käänteitä, menetyksiä ja tappioita, mutta myös ilon hetkiä ja onnistumisia! Kiitollisina voimme todeta, että kuluneen vuoden aikana olemme onnistuneet pysymään pystyssä päin ja tekemään kasvua, muuntumaan ja muuttamaan. Tekemään ihmeitä. 

Kiitos koko Menevän toimihenkilöstölle mielettömästä venymisestä ja sitoutuneesta työstä - teillä on osaamista, taitoa ja tahtoa onnistua yhdessä. Ilo tehdä tätä työtä yhdessä! Taksialan vaikeasta vuodesta huolimatta, olemme onnistuneet kasvamaan ja uusia autoilijoita on tullut Menevän piiriin, toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi porukkaan! 

Kiitämme kaikkia ystäviä, kumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Yhdessä me teemme onnistumisia lisää jatkossakin. 

Tämän jouluna olemme suunnanneet joulumuistamiseen varatut resurssit hyväntekeväisyyteen. Haluamme jakaa kanssanne joulutervehdyksen, joka on koostettu esityksistä joita mainio GG Caravan minikokoonpano kävi laulaa lurauttamassa hyväntekeväisyystempauksena eristyksissä oleville vanhuksille. Toivomme, että esityksestä huokuva lämpö ja ilo tavoittaa näin videon välityksellä myös teidät kaikki! 

Hyvää joulua!

 

Joulutervehdys toteutettiin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. 
Mcare Oy,
Seurana Oy,
Tulos Helsinki,
Gubbe,
Sekä mainio GG Caravanin artistit ja muusikot: Jippu, Paleface, Tero Roininen, Niko Kumpuvaara ja Antti Untamala.