Rahat takaisin -takuu

Noudatamme kaikissa Menevä-taksimatkoissa hintatakuu -periaatetta. Mikäli matkan hinta poikkeaa Menevän antamasta hinnastosta, esimerkiksi kuljettajan veloittaessa kyydin vahingossa väärällä taksalla tai kiinteä hinta on eri kuin hinnastossa ilmoitettu, palautamme koko kyydin hinnan asiakkaalle. 

Me haluamme tarjota asiakkaillemme hintayllätyksettömän taksimatkan. Velvoitamme kaikkia kuljettajia noudattamaan Menevän hinnoittelua jokaisella Menevän tilauskanavan kautta tilatulla matkalla. Rahat takaisin -takuu on voimassa myös tolpalta otetussa taksimatkassa, kun taksissa on Menevän taksiteippaus sekä hinnasto taksin takaikkunassa. 

Valitettavasti joskus virheitä sattuu

Me olemme pahoillamme jokaisesta epäonnistuneesta matkasta, jonka jälkeen asiakkaalle jää fiilis ettei kokemus ollut onnistunut. Me ylläpidämme asiakaspalvelun hyvää tasoa kouluttamalla ja ohjaamalla kuljettajia oman laadunvalvonnan ja työnjohdon avulla. Asiakkaiden antama palaute on tärkeässä roolissa, sillä sen avulla kuulemme niin onnistumisista kuin epäonnistumisista ja voimme käyttää saadun palautteen palvelun kehittämiseen. Puutumme aina heti virheelliseen toimintaan ja vakavista tai toistuvista sääntörikkeistä kuljettaja suljetaan pois välityksestä. 

Miten voin saada rahat takaisin väärin veloitetusta matkasta?

Mikäli koet tarpeelliseksi reklamoida taksimatkasta, selvästi jotain on mennyt matkan aikana pieleen. Kuulemme asiasta mielellämme lisää! Pyydämme ystävällisesti jättämään palautetta palautelomakkeen kautta, linkki alla, tai sähköpostilla osoitteeseen: palaute@meneva.fi.

Asian käsittelyn sujuvoittamiseksi pyydämme lisäämään palautteeseen kuitista löytyvät lisätiedot kuten: päivämäärä ja ajankohta, auton rekisteritunnus ja kuljettajan ID numero sekä matkan hinta, jolloin voimme sujuvasti tutkia matkan tietoja ja selvittää tapahtumia myös kuulemalla kuljettajaa.

Käsittelemme palautteet mahdollisimman ripeästi ja kysymme tarvittaessa lisätietoa. 

 

Palautelomake -sivulle tästä

 

 

Me haluamme tarjota asiakkaillemme hintayllätyksettömän ja mukavan taksimatkan, jonka kyytiin on kiva tulla aina uudelleen. Tervetuloa kyytiin!

 

 

Menevän taksinkuljettaja

 

  Menevä somessa: