Rauhallista joulua!

Taas on se aika vuodesta, että voimme taas hetkeksi rauhoittua joulunviettoon glögin ja läheisten ääreen sekä unohtaa kiireet ja huolet. 

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Vuoden mittaan on mahtunut paljon mukavia kohtaamisia ja onnistumisia, jotka ilahduttavat meitä. Jatketaan samalla mallilla seuraavaan vuoteen! 

Jouluperinteenä hyväntekeväisyyttä

Olemme tänä jouluna lahjoittaneet joulumuistamisiin tarkoitetut varamme hyväntekeväisyyteen Seuranan Kummivanhus -toimintaan. Kummivanhus -toiminta mahdollistaa yksinäisyydestä kärsivien vanhusten seuralaistoiminnan joka tuo heidän arkeen apua, seuraa ja mahdollisuuksia lähteä vaikka kodin ulkopuolelle avustajan kanssa. 

Suomessa on yli 300 000 yksinäisyyttä kokevaa vanhusta. Seurana mahdollistaa palvelunsa myös heille, jotka eivät sitä itse enää pysty tilaamaan; sotaveteraaneille ja muistisairaille. Kummivanhus toiminnalla työllistetään eläkeläisiä, jotka toimivat seuralaisena vanhuksille. Monta hyvää asiaa toteutuu saman palvelun äärellä, joka lämmittää meidän mieltä. 

Toivomme, että mahdollisimman moni yksinäinen vanhus voi saada palvelun kautta merkityksellisiä kohtaamisia omaan arkeen ja paljon iloa elämään.  

Toivotamme kaikille oikein mukavaa joulunaikaa ja menevää tulevaa vuotta 2024!

 

 

 

Kummivanhus Menevä

Seurana kummivanhus kuulumiset

  Menevä somessa: