Käyttöohjeita

Täytä tilaustiedot: Syötä vähintään kellonaika, nouto-osoite ja halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä kirjainta – valitse oikea vaihtoehto. Oikealle, kartan alakulmaan ilmestyy matkan hinta jos olet syöttänyt matkalle myös määränpään. Puhelinnumero on pakollinen tieto siitä syystä, että saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseesi. Voit myös syöttää sähköpostiosoitteesi jolloin saat varausvahvistuksen myös sähköpostiin. Sähköpostissa olevan linkin kautta voit myös peruuttaa varauksen tarvittaessa. 

Klikkaa "Varaa kyyti" ja järjestelmä antaa varaustunnuksen, klikkaa OK.

Jos syötät tilaukselle määränpään saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla.

Menevän hinnoittelu

Oman alueesi voimassa olevat mittarihinnat näet kaupunkisivuiltamme.

HUOM! Kiinteä hinta koskee vain kyytiä nouto-osoitteesta määränpääosoitteeseen. Jos matka sisältää lisäpysähdyksiä, kysy hinta keskuksestamme 0800 02120!

Tilaaminen ja tilausten hallinta on kaikkein helpointa kun lataat uuden sovelluksemme ja rekisteröidyt järjestelmäämme. Lataa uusi sovelluksemme suoraan sovelluskaupoista!

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Lue lisää sovelluksestamme sekä palveluistamme!

Download on the App Store

Get it on Google Play