Tilaa taksi - Kolme ilmaista tilaustapaa.

Menevällä maksat vain matkasta.

 

 

 

Lataa sovellus.

Download on the App Store

Get it on Google Play

Uusille sovellusasiakkaille 5€ etukoodi: ALE5

Full width

Soita tilausnumeroon.

0800 02120

Maksuton tilausnumero.

Full width

Tilaa taksi suoraan netistä tilauslomakkeella.

Full width
Full width
Tilauslomakkeen käyttöohjeet

 

Syötä vähintään kellonaika ja nouto-osoite sekä halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä ensimmäistä kirjainta ja valitse oikea vaihtoehto. Jos olet syöttänyt matkalle määränpään, kartan oikeaan alakulmaan ilmestyy matkan hinta.

Puhelinnumero on pakollinen tieto, koska saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseen. Halutessasi voit syöttää myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat varausvahvistuksen sähköpostiin. Voit peruuttaa tilauksen sähköpostissa olevan linkin kautta. 

Jos syötät tilaukselle määränpään, saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla.

Klikkaa "Tilaa taksi" ja järjestelmä varmentaa puhelinnumerosi tekstiviestillä lähetettävän koodin avulla. Syötä koodi pyydettäessä lomakkeelta avautuvaan ikkunaan. Kun tilaus on rekisteröitynyt onnistuneesti järjestelmään, saat vahvistuksen tekstiviestillä.

Voit maksaa tilauksen joko autossa matkan päätteeksi, tai halutessasi myös ennakkoon maksukortilla. Maksukorttitiedot syötetään seuraavassa ikkunassa sen jälkeen kun olet painanut "Tilaa taksi" -näppäintä.

 

Huom! Mikäli tarvitset lasten turvaistuinta tai invakyytiä, tilaa kyyti ennakkoon soittamalla.

Full width

Ennakkotilaus

Menevällä voit tehdä ennakkovarauksen aina ilman lisämaksua.

Full width

Tilataksi

Suuremmalle ryhmälle voit valita tilataksin. Kiinteän hinnan voit halutessasi tarkistaa suoraan taksilaskuristamme.

Full width

Invataksi

Käytössämme on myös esteettömiä invatakseja lisävarusteineen. Hoidamme esteettömät kuljetukset rautaisella ammattitaidolla. Suosittelemme tilaamaan kyydin puhelimitse.

Full width

Lasten turvaistuimet

Suosittelemme ottamaan matkalle mukaan oman turvaistuimen. Mikäli et voi käyttää omaa turvaistuinta, pyydämme tilaamaan kyydin ennakkoon puhelimitse. Autoissa olevat turvaistuimet täyttävät tieliikennelain asettamat vaatimukset ja ovat pääosin malliltaan kasvot menosuuntaan.

Full width

Menevä taksien hinnasto

Varmista oman paikkakuntasi hinnat palvelualueet -sivultamme.

Palvelualueet

Full width