Menevä ja GG Caravan yhteistyöhön

GG Caravan teki comebackin kahdeksan vuoden odottelun jälkeen ja julkaisee täyspitkän GG Caravan Vol.2 -levyn yhteistyössä Menevän kanssa. Yhteistyö julkistettiin levyn ennakkokuuntelukeikan muodossa 16.6.  

GG Caravan on tunnettu kantaaottavasta lähestymisestä musiikin tekemiseen. Sama vahva arvolataus on tallella ja kuultavissa uuden levyn teemoissa, jonka lyriikat käsittelevät muun muassa ihmisyyttä ja yhdenvertaisuutta. Levyllä on mukana feattaamassa poikkeuksellisen suuri joukko ykkösrivin tähtiä muun muassa: Paleface, Tommy Lindgren, Eicca Toppinen, Brandon, Remu Aaltonen, Kasmir, Jippu, Pyhimys, Sara Forsberg, Sami Yaffa, Marzi Nyman, Anssi Kela jne. 

Bändin ensimmäinen levy sai alkunsa poikkeavalla tavalla osana sisäministeriön mediakampanjaa joka käsitteli romanien oikeuksia ja syrjinnän vastaisuutta. Uuden levyn osalta oli luontevaa, että julkaisun kanssa edettiin tälläkin kertaa erilaisia latuja ja valittiin kumppaniksi alan ulkopuolelta taksifirma Menevä, jonka ytimessä vaikuttavat samat arvot: syrjinnän vastaisuus ja yhdenvertaisuus.  "Haluamme tukea kulttuurituottajia ja tekijöitä, jotka puhuttelevat kuljettajiamme sekä asiakkaitamme. Ja onhan meille yhteistä myös vahva karavaani- ja liikkumisen kulttuuri", kertoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa

Olemme aiemmin jo näyttäneet esimerkkiä koko suomalaiselle yrityskentälle siitä, että tärkeiden asioiden puolesta voi ja pitää ottaa kantaa. Syrjinnänvastaisuus ja yhdenvertaisuus ovat firman DNA:ssa, eivät vain mainoslöpinöissä. Nyt tässä samalla luotiin uusi tekemisen malli, jossa eri toimialat törmääntyvät yhteen ja synnyttävät ilmiön, jota muutoin ei tapahtuisi. "Jos Menevä olisi Bändi, niin olisimme GG Caravan, mutta palvellaan nyt taksiasiakkaita vielä ainakin tämä vuosi", vitsailee Peisa. 

"Neljä vuotta ollaan hiljalleen ja paineetta luotu musiikkia, jolla halutaan saada ihmiset pysähtymään miettimään levyn kantavia teemoja ja aikamme huolestuttaviakin ilmiöitä. Uudenlainen yhteistyö kulttuurituottajien ja yritysten välillä, joissa ei aseteta tavoitteita sisällön kaupallisen toimivuuden suhteen, tuntuu niin luontevalta, että ihmettelen miksei tätä olla aiemmin tehty näin. Muusikot saavat sanoa sanottavansa ja yrityksen arvot eivät jää vain listaukseksi johonkin kokouspöytäkirjaan. Toivon GG Caravanin ja Menevän yhteistyön inspiroivan myös muita yritysmaailman edustajia yhteistyöhön haastavia aikoja elävien esiintyvien taiteilijoiden kaverina", kertoo GG Caravanin kitaristi ja perustaja Tero Roininen

Kulttuuri- ja taksiala ovat koko yhteisen olemassaolonsa ajan eläneet symbioosissa. Tänä vuonna positiiviset uutiset ovat olleet molemmille toistaiseksi harvassa. Uskomme olevan kaikkien etu, ettei vaikeita aikoja käytetä tekosyynä jättää hanskat naulaan. "Taksiala on saanut aikojen saatossa muusikoilta suoraan ja välillisesti enemmän kuin Arkadianmäeltä koskaan! Taksialan on nyt aika maksaa takaisin ja toivottaa kaikille tervetuloa kyytiin!" jatkaa Arto Peisa. 

16.6. Klaukkalassa upeassa suomalaisessa kansallismaisemassa ja mökkimiljöössä järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka taltioitiin ja tullaan näyttämään koko kansalle suoratoistopalveluissa. Kerromme levynjulkaisuaikataulusta lisää Menevän ja GG:n kanavissa, kannattaa pysyä kuulolla. Kohta tärähtää!

 

 

 

GG Caravan bändin kanssa samoilla lauteilla elävä legenda Remu Aaltonen, Eicca, Paleface, Kasmir, Jippu, Brandon, Anssi Kela, Tommy Lindgren - On se hienoo -biisi edelliseltä levyltä laittoi jalat liikkeelle
GG Caravan bändin kanssa samoilla lauteilla elävä legenda Remu Aaltonen, Eicca, Paleface, Kasmir, Jippu, Brandon, Anssi Kela, Tommy Lindgren - On se hienoo -biisi edelliseltä levyltä laittoi jalat liikkeelle. Etualalla keskellä Tero Roininen.

 

 

 

Menevä records ja GG Caravan logot