Länsi-Uudenmaan VPL- ja SHL-kuljetukset Menevälle

Länsi-Uusimaa kilpailutti vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetuspalvelunsa, ja Menevä valittiin toiseksi palveluntuottajaksi. Aloitamme kuljetuspalveluiden tuottamisen 1.11.2021 alkaen.

Kilpailutus koski Lohjan, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja perusturvakuntayhtymä Karviaisten VPL:n ja SHL:n mukaisia taksimatkoja ja välityspalveluja. Aikaisemmin alueella on ollut vain yksi palveluntuottaja, joten Menevän mukaantulon myötä asiakkaiden valinnanvapaus kasvaa ja kyytien saaminen helpottuu.

Palvelua suomeksi ja ruotsiksi

Tuotamme Länsi-Uudenmaan kuljetuspalveluja Verna-palvelumme kautta, josta voit lukea täältä. VPL- ja SHL-kuljetuksilla mahdollistetaan, ettei asukkaiden tarvitse muuttaa lähemmäs palveluita, kun palveluiden äärelle järjestetään asianmukainen kuljetus.

Menevä tulee tuottamaan Länsi-Uudenmaan kuljetuspalvelun kaksikielisesti sekä ruotsiksi että suomeksi. Meillä tulee olemaan kaksikielisiä autoilijoita sekä ruotsinkielinen ja suomenkielinen tilausnumero. Palvelemme tavallisissa ja esteettömissä taksimatkoissa jokaisena vuoden päivänä.

 

Länsi-Uudenmaan VPL- ja SHL-tilausnumerot 1.11.2021 alkaen:

0800 96135 (suomenkielinen)

0800 96145 (ruotsinkielinen)

 

Voit tilata tavallisen tai esteettömän taksikyydin myös Verna-sovelluksella tai sähköpostilla verna@meneva.fi. Verna-sivulle pääset tästä. Tilaaminen on aina maksutonta.

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin. Tavoitteemme on olla reilu kumppani autoilijoille ja tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.