Länsi-Uudenmaan VPL- ja SHL-kuljetukset Menevälle

Länsi-Uusimaa on kilpailuttanut vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetuspalvelunsa ja valinnut Menevän alueen toiseksi palveluntuottajaksi. Aloitamme kuljetuspalveluiden tuottamisen heti marraskuun alussa 1.11.2021.

Kilpailutus koski Lohjan, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja perusturvakuntayhtymä Karviaisten VPL:n ja SHL:n mukaisia taksimatkoja ja välityspalveluja. Aikaisemmin alueella on ollut vain yksi palveluntuottaja, joten Menevän mukaantulon myötä asiakkaiden valinnanvapaus kasvaa ja kyytien saaminen helpottuu.

Menevä tuo Länsi-Uudellemaalle mukanaan enemmän autokapasiteettia, joten kyydin saaminen tulee helpottumaan. Lisäksi asiakas voi nyt valita, keneltä palveluntuottajalta kyydin haluaa.

Menevällä on aikaisempaa kokemusta kaupunkikorttikyytien tuottamisesta Vantaalta ja Keravalta, joten kuljetuksia lähdetään tuottamaan vahvalla ammattitaidolla. Kaikilla Menevän kuljettajilla ja autoilijakumppaneilla on vahvaa paikallistuntemusta ja ammattitaitoa, ja näin asiakkaat saavat varmasti parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme palvelua suomeksi ja ruotsiksi

Tuotamme Länsi-Uudenmaan kuljetuspalveluja Verna-palvelumme kautta. VPL- ja SHL-kuljetuksilla eli kaupunkikorttikyydeillä mahdollistetaan, ettei asukkaiden tarvitse muuttaa lähemmäs palveluita, kun palveluiden äärelle ja takaisin järjestetään asianmukainen kuljetus.

Menevä tulee tuottamaan Länsi-Uudenmaan kuljetuspalvelun kaksikielisesti sekä ruotsiksi että suomeksi, jotta jokainen voi saada palvelua omalla äidinkielellään. Menevän välityksen alla tulee olemaan kaksikielisiä autoilijoita ja kuljettajia, ja lisäksi korttikyytien tilausnumerot palvelevat molemmilla kotimaisilla kielillä.

Taksimme palvelevat tavallisissa ja esteettömissä taksimatkoissa jokaisena vuoden päivänä. Kaikki kuljettajamme ovat ammattitaitoisia, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioonottavia ja luotettavia. Lisätietoa kaupunkikorttikyydeistä saat oman kaupunkisi tai kuntasi verkkosivuilta.

Voit tilata kaupunkikorttikyydin soittamalla tilausnumeroon, tilaussovelluksella, tekstiviestillä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen verna@meneva.fiTilaaminen on aina maksutonta.

Länsi-Uudenmaan VPL- ja SHL-tilausnumerot 1.11.2021 alkaen:

0800 96135 (suomenkielinen)

0800 96145 (ruotsinkielinen)

Lisätietoja Vantaan, Keravan ja Länsi-Uudenmaan korttikyydeistä löydät Verna-palvelumme sivulta täältä. Jos olet jo palvelun käyttäjä, voit jättää meille sivun kautta myös palautetta.

 

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin. Tavoitteemme on olla reilu kumppani autoilijoille ja tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.

  Menevä in social media: