Bongaa Karpo-taksi ja voita leffaliput!

Osallistumalla Menevän Karpo "Vielä olisi asiaa" -kisaan, voit voittaa leffaliput kahdelle sekä taksikyydit kaupan päälle. Pääset ensimmäisten joukossa katsomaan huikeita tarinoita tv-journalismin elävän legendan Hannu Karpon pitkän toimittajauran, kuin eletyn elämänkin varrelta. 

Kisa käydään seuraavilla paikkakunnilla: LAHTI, ROVANIEMI, JOENSUU ja KUOPIO

Kisaan voi osallistua seuraavasti:

1. Lataamalla Menevä-sovellus ja ottamalla ruutukaappauskuva Karpo-taksista sovelluksen kartalla. Lähetä kuva sosiaalisen median kautta viestinä ja olet mukana arvonnassa! Liitä viestiin mukaan kaupungin nimi, jossa osallistut kisaan!

Karpo-taksin saat sovelluksessa näkyviin valitsemalla autotyypiksi "Karpo-taksi". Alueellasi vapaana oleva Karpo-taksi näkyy tunnistettavana ikonina kartalla muiden autojen joukossa. Mikäli yhtään Karpo-taksia ei näy, niitä ei ole alueellasi tai taksi on varattuna juuri sillä hetkellä - voit kokeilla uudelleen myöhemmin. 

2. Bongaa Menevän "Karpo-taksi" liikenteessä, ota kuva ja lähetä se sosiaalisen median kanavia pitkin meille ja olet mukana arvonnassa! Liitä viestiin mukaan kaupungin nimi, jossa osallistut kisaan!

Arvomme kussakin valitussa kaupungissa 4 x 2 hlö leffalippupaketteja Karpo-leffan näytökseen sekä tarjoamme meno-paluukyydit Menevä-taksilla teatteriin. 

Menevä-karpo-taksit liikennöivät tiistaina ja keskiviikkona 29.-30.9. valituissa kaupungeissa: Lahti, Rovaniemi, Kuopio ja Joensuu. Kampanjataksit ovat helposti bongattavissa katukuvassa erottuvan karvalakkikuvun kanssa.

Karpo-taksin voit myös tilata sovelluksella valitsemalla autotyypiksi Karpo-taksi, ja mikä parasta, kyydit aivan ilmaiseksi. 

 

 

Kilpailuehdot ja -säännöt arvontaan

Menevä Oy, on kilpailun järjestäjä ja vastaa arpajaisten järjestämisestä tässä mainittujen kilpailuehtojen mukaisesti.

Osallistumalla tähän kilpailuun, olet hyväksynyt seuraavat kilpailuehdot. Menevä Oy pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää kilpailu ja/tai kilpailuehdot milloin tahansa. 

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuva Karpo-taksi-ikonista sovelluksessa, tai Karpo-taksista liikenteessä Menevän sosiaalisen median kanavissa viestinä: facebook: @menevaHKI tai instagram: @meneva_official. Liitä viestiin mukaan kaupungin nimi, jossa osallistut kisaan! 

Kilpailuun osallistuminen edellyttää Menevä-sovelluksen lataamisen ja rekisteröitymisen palveluun. 

Satunnaisesti valitut voittajat voittavat 2 x 50 € arvoisen taksimatkaetukoodin, jolla voi maksaa meno-paluu-taksimatkan leffateatteriin. 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki.

Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä sovelluksen rekisteröinnissä annettujen yhteystietojen mukaan, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voittajan nimi saatetaan myös julkaista Menevä Oy:n julkaisukanavissa.

 

Palkintoehdot/ Leffaliput ja Menevä-taksimatkat

Hyväksymällä palkinnon, voittaja hyväksyy seuraavat ehdot:

  1. Palkinto on 2 kpl leffalippuja Karpo-elokuvan näytökseen sekä taksimatkaetukoodi Menevä-taksimatkaan
  2. Palkintoa ei voida lunastaa rahana.
  3. Palkintoa ei voida siirtää toiselle, ilman Menevä Oy:n suostumusta. 
  4. Menevä Oy vastaa arpajaisverosta.
  5. Elokuvaliput luovutetaan voittajalle Menevän ja/tai yhteistyökumppanin toimesta.
  6. Taksimatkaetu on lunastettavissa Menevä-sovelluksella.
  7. Edun käyttö Menevä-sovelluksella vaatii maksukorttitietojen syöttämisen ja maksukortin käyttämisen maksutapana taksitilauksessa. 
  8. Menevä voi asettaa etukoodin voittajan sovellukseen automaattisesti.
  9. Taksimatkaetukoodi on käytettävissä Karpo-leffan elokuvaesitysten ajan, päättyen viimeistään 7.10.2020. 

 

Bongaa Karpo-taksi sovelluksessa