Beställ taxi - Tre avgiftsfria metoder.

Med Menevä betalar Du bara för resan.

 

 

 

Ladda ner applikationen.

Download on the App Store

Get it on Google Play

5€ rabatt för Din första resa: ALE5

Full width

Ring vårt beställningsnumret.

0800 02122

Avgiftsfritt beställningsnummer.

Full width

Beställ taxin på web med vårt web-beställningsformuläret.

Full width
Full width
Instruktioner för att använda formuläret

 

Fyll i beställningsuppgifter: Mata in i alla fall tid och upphämtningsadress. Mata in av upphämtningsadressen minst 4 bokstäver – välj rätt alternativ. Till kartans högra nedre hörn dyker upp priset på resan ifall du fyllt i resans mål. Mobilnumret är obligatoriskt, du får ett meddelande då bilen har anlänt till upphämtningsadressen. Du kan även fylla i din e-postadress, då får du en bekräftelse av bokningen även till din e-post. Via länken i din e-post kan du också avboka vid behov.

Ifall du anger resans mål, får du ett färdigt fast pris till resan. Din resa körs med mätarpris ifall ingen destination är nämnd. Nedanför hittar du mätarprisen.

Klicka på "Beställ" så kommer systemet att verifiera ditt telefonnummer med en kod som skickas via SMS. Ange koden i formulärfönstret när du blir ombedd. När beställningen har registrerats i systemet kommer du att få en bekräftelse via SMS.

Du kan betala för din beställning i bilen i slutet av din resa eller, om du föredrar det, i förväg med betalkort. Betalkortsinformationen kommer att anges i nästa fönster efter att du har tryckt på knappen "Beställ".

Full width

Förhandsbokning

Förhandsbokningen är alltid avgiftsfri, oberoende av vilken beställningskanal Du väljer.

Full width

Stortaxi

Med vår applikation kan Du även beställa en stortaxi för en större grupp. Du kan kontrollera det fasta priset med vår priskalkylator

Full width

Invataxi

Menevä ansvarar dagligen för alla FPA-skjutsar i Nyland. Vi utför taxiskjutsar med fri tillgänglighet och med järnhård yrkeskompetens.

Full width

Barnstolar

Vi rekommenderar att du tar med din egen bilbarnstol. Om du inte kan använda din egen bilbarnstol, vänligen boka en resa i förhand per telefon. Bilbarnstolarna i våra bilar uppfyller kraven i vägtrafiklagen och är huvudsakligen framåtvända.

Full width

Menevä taxi prislista

Kontrollera priserna i ditt område från vårt verksamhetsområden -sidan.

Verksamhetsområden

Full width