Etsimme hyviä tyyppejä.

Taksityöhön on helppo ryhtyä – se sopii hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle nuorelle tai osa-aikaista työtä etsivälle eläkeläiselle. Me tarjoamme sinulle kaikki tarvittavat koulutukset ja perehdytykset.

Full width

Me tarjoamme

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Päätoimisen tai osa-aikaisen työn tilanteesi mukaan
  • Työn, jota on mahdollista tehdä oman aikataulusi pohjalta
  • Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset
Full width

Sinulla on

  • Hyvä asiakaspalveluasenne
  • Vuoden voimassa ollut ajokortti
  • Riittävä suomen kielen taito

Full width

Täytä hakemus!

Laita hakemusta tulemaan allaolevan lomakkeen kautta niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan maailman helpoin työhaastattelu taksissa!

Full width
Lisää tähän linkki LinkedIn -profiiliisi
Hyväksyn yhteystietojeni keräämisen rekisteriselosteen mukaisesti.
Full width

Ota yhteyttä rekrytiimiimme!

 

Jos sinulla on kysyttävää taksinkuljettajan töistä, voit ottaa yhteyttä rekrytiimiimme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla.

 

Soita 050 324 5055

Full width
Mika Rajala

Mika Rajala

Tiimipäällikkö

Full width
Matteus Baeszler

Matteus Baeszler

Tiimipäällikkö

Full width

Tutustu kuljettajiimme.

Menevä-kuljettajien kokemuksia taksityöstä.

Full width
Full width

Huonoja puolia en ole alalta vielä löytänyt


"Alan paras puoli on vaihtelevuus: vaikka jokainen päivä alkaa samalla tavalla, mutta koskaan ei tiedä mihin päivä vie. Jokainen asiakas on oma yksilö, sekä pidän asiakkaiden kanssa jutustelusta. Voisi sanoa, että jokainen kyyti on oma tarinansa, eikä niin sanotusti ”huonoja kokemuksia” ole matkan varrella minulle onneksi tarttunut. Tällä alalla pitää tulla ihmisten kanssa hyvin toimeen, sillä sinä et itse juurikaan asiakkaitasi voi valita, vaan asiakas valitsee sinut. Joten jos sosiaalisuutta löytyy, voin alaa suositella melkein kenelle vain. Pitkäjänteisyyttä tämä ala myös vaatii. En kuitenkaan huonoja puolia tältä alalta itse ole vielä löytänyt.”

Mika Lappalainen

Full width
Full width

Parhaimmat kokemukset tässä ammatissa liittyvät palvelutilanteisiin

"Olen aina tykännyt asiakaspalvelusta ja se on itselle tässä ammatissa se lähtökohta. Keskustelut asiakkaiden kanssa tekevät tästä työstä mukavan, tietenkin niin että asiakas päättää että keskustellaanko vaiko ei. Nautin siitä, että saan palvella asiakkaita: toivottaa hyvää huomenta, avata ovia ja huomioida asiakkaan tarpeet. Mielestäni kaikki asiakkaat ovat hyviä asiakkaita ja parhaimmat kokemukset tässä ammatissa liityvät palvelutilanteisiin. Heitä on kiva palvella, viedä ja kuskata paikasta toiseen.”

Mika Elo

Full width

 

 

 

 

 

 

 

Full width

Taksinkuljettajan työ on mukavaa hommaa

"Taksiurani alkoi siitä, kun olin jonkin aikaa työttömänä. Halusin löytää nopeasti töitä, jotta saisin rahaa. Laitoin hakemuksia kaikkialle ruokalähettipalveluista lähtien, kunnes näin Menevän rekrymainoksen sosiaalisessa mediassa. Hain paikkaa, kävin haastattelussa ja sain töitä. 

Tein aiemmin putkimiehen töitä sekä olen tehnyt töitä myös rakennusalalla. Taksinkuljettajan työ on itselleni kevyttä työtä aikaisempiin ammatteihin nähden. Enää ei tarvitse työpäivän jälkeen olla kipeänä, kun työ ei ole niin fyysistä. Taksityössä helpointa on ehdottamasti ajaminen uudella hienolla sähköautolla ja plussaa, että samalla ajaessa tienaa. Vaikeinta tässä työssä lienee odottelu, kun esimerkiksi tolpalla odottaa kyytiä, silloin ei kassa juokse eikä tienaa rahaa. 

Tykkään ajaa pitkiä vuoroja, jotta tienaan enemmän. Siihen on hyvä mahdollisuus, jos vain jaksaa autoa ja palvella asiakkaita. Tätä en ole päässyt aiemmissa töissäni kokemaan. Vaikken puhu Suomea täydellisesti vielä, niin voin sitä harjoitella tässä. He ymmärtävät minua ja saan käydä heidän kanssa hauskoja keskusteluja."

Juri Adamenko

Full width

Tämä porukka ja muut kuljettajat ovat hyvää sakkia

”Olen ollut kuljetusalalla jo pitkän aikaa, ajaen muun muassa UPS:lla ja Sinebrychoffilla jakeluautoa. TikTokissa tuli Menevän mainos vastaan, jossa oli hienot autot ja haettiin uusia kuljettajia lentokenttäkyyteihin. Katsoin heti, että tuo voisi olla sitä mihin itsekin haluaisin mukaan ja tässä sitä nyt ollaan. Olen nyt reilun kuukauden ajan ajanut taksia ja tykännyt, kun on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja siitä kun on kiirettä. 

On ollut kiva huomata, että ihmiset luottavat minuun. On lyhyessä ajassa tullut sellainen fiilis, että minusta ja Menevästä on jäänyt hyvä kuva asiakkaille. Asiakkaiden kanssa jutellessa on ollut kiva huomata, että kuinka Menevän kuljettajista pääosin on tykätty. 

Ajovuoroihin pitää vähän totutella, kun niitä sumplitaan esimerkiksi lentojen mukaan. Tietenkin taksamittarit ja muut vastaavat pikku jutut vaativat opettelua, mutta ne oppii nopeasti. Onneksi tämä porukka ja muut kuljettajat ovat hyvää sakkia, niin aina on jeesattu jos on sitä tarvinnut.

Taksihomma vaatii asiakaspalveluluonnetta, ystävällisyyttä, autonajotaitoa ja paikallistuntemusta. Kannattaa olla rohkea ja kokeilla. Tietenkin paineensietokyky on myös plussaa, sillä asiakkailla saattaa välillä olla kiire.”

Sebastian Maijala

Full width

 

 

 

 

 

 

 

Full width

Hae kuljettajaksi!

Kiinnostuitko? Laitahan hakemusta tulemaan!

 

Täytä hakemus!

Full width

 

 

 

 

 

 

 

Full width

Menevä yrityksenä

Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja alan kokemusta meillä on lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on yli 1500 taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Tunnemme taksialan kuin omat taskumme ja uskallamme tehdä rohkeita päätöksiä. Olemme se, joka toimii murroksessa – me emme seuraa vierestä. Emme etsi pikavoittoja, vaan rakennamme kestävää ja vastuullista yritystoimintaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Full width