Hae autoilijakumppaniksi Menevälle.

Laita hakemusta alla olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

 

 

 

 

Läpinäkyvä ja reilu tulonjako.

Liittymismaksu 400 € joka sisältää tunnisteteippauksen ja työvaatteet sekä avustamisen aloituksessa. Kuukausimaksu 30 € /kk. Menevän kautta tulleiden kuljetusten tulot jaetaan autoilijalle 86%, Menevälle 14%. Mukaan liittyminen on siis helppoa ja edullista, tulonjako on läpinäkyvä ja reilu.

Haemme uusia tekijöitä.

Tarjoamme Sinulle nyt tilaisuuden ryhtyä Suomen suurimman kotimaisen taksialan perheyhtiön autoilijakumppaniksi. Toimintamme on valtakunnallista ja mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alan uusille yrittäjille. Meiltä saat myös tukea yritystoimintasi kehittämiseen.

Me tarjoamme

  • Mahdollisuuden hyviin ansioihin
  • Tukea yritystoiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen
  • Mahdollisuus osa-aikaiseen yrittäjyyteen
  • Tarvittavat koulutukset ja perehdytykset

 

 

 

 

 

 

Me olemme

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja alan kokemusta meille on kertynyt lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on yli 1500 taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Leville.

Tunnemme taksialan kuin omat taskumme ja uskallamme tehdä rohkeita päätöksiä. Me emme seuraa vierestä, vaan toimimme murroksessa. Emme etsi pikavoittoja, vaan rakennamme kestävää ja vastuullista yritystoimintaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.