Tolpalla-sarja alkaa joulukuussa – luvassa hauskoja hetkiä

Taksialasta kertova tv-sarja Tolpalla alkaa keskiviikkona 1.12.2021! Sarjaa on kuvattu läpi vuoden ja sen aloittamisesta tiedotettiin aiemmin keväällä.

Tolpalla on Moskito Televisionin tuottama henkilövetoinen työpaikkareality, jossa seurataan taksialan arkea kuskien, asiakaspalvelijoiden ja asiakkaiden silmin ympäri Suomea.

Taksiala leikkaa läpi koko yhteiskunnan vauvasta vaariin ja takapenkillä jaetaan niin elämän ilot kuin surutkin. Katsojat pääsevät nyt kurkistamaan, mitä pirssin kyydissä tapahtuu, miten taksiala toimii ja minkälaisia kommelluksia taksiyhtiön kulisseissa sattuu.

Tolpalla on kahdeksanosainen ohjelma, ja sen ensimmäinen jakso esitetään keskiviikkona 1.12. MTV3-kanavalla klo 20. Aiheesta voit lukea lisää MTV:n sivuilta osoitteessa: Ammattiautoilijoiden arkea seuraava uutuusohjelma Tolpalla alkaa - MTVuutiset.fi.

Hauskoja hahmoja ja sattumuksia

Sarjan pääosassa ovat taksiyrittäjät ja kuskit sekä Menevän toimihenkilöt. Ohjelmassa tutustumaan mm. Menevän persoonalliseen myynti- ja markkinointijohtajaan Artoon sekä tämän “oikeaan käteen” Kaisaan, jotka suunnittelevat yhdessä Menevän uusia tempauksia.

Ensimmäisissä jaksoissa päästään kurkistamaan mm. Menevän kesäkiertueen kulisseihin Kuopiossa ja Turussa. Lisäksi tutustutaan hankolaiseen taksiyrittäjään Jessicaan sekä kilttiasuiseen ja supliikkiin savolaiskuskiin Hemmoon, jonka kyydissä naurua riittää. Sarjassa nähdään myös paljon muita taksikuskeja ja yrittäjiä kuten tiktokkaava taksikuski Mika, aina iloinen taksiyrittäjä Moses sekä taksiaan Mustiksi kutsuva orimattilalainen Annika.

Tolpalla-sarja kirkastaa taksialan mainetta

Menevä haluaa Tolpalla-sarjan avulla näyttää, minkälaista taksinkuljettajan tai taksiyrittäjän tuo todellisuudessa on. Yksi tavoitteista onkin kirkastaa taksialan mainetta työnantajana ja kiinnittää huomio alalla työskenteleviin ammattilaisiin.

“Haluamme keskittää ihmisten huomion niihin taksialalla työskenteleviin tuhansiin ammattilaisiin, jotka hoitavat työnsä tinkimättömällä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Lisäksi haluamme palauttaa alan positiivisen maineen hyvänä ja kivana työllistäjänä”, kertoo Menevän myynti- ja markkinointijohtaja Arto Peisa.

“Taksialasta on ehkä hieman negatiivinen mielikuva. Ohjelmassa näytetään, että alalla työskentelee valtavasti erilaisia ja vauhdikkaita, positiivisesti tulevaisuuteen katsovia ammattilaisia”, Peisa jatkaa.

Taksinkuljettajien ja taksiyrittäjien lisäksi Tolpalla-sarjassa päästään näkemään myös välityskeskuksen ajojärjestelijöiden työtä. Lisäksi katsoja reissaa kuljettajien mukana ympäri Suomen aina Lapista Hankoon asti.

Laita siis popcornit valmiiksi ja asetu mukavasti tv:n ääreen aina keskiviikkoisin klo 20!

  Menevä somessa: