Menevä valittiin Oulun ja Rovaniemen lentoasemien taksikumppaniksi

Finavia kilpailutti Oulun ja Rovaniemen lentoasemien taksipalvelut ja valitsi asemille uudet sopimustaksikumppanit. Oulussa Menevä tulee olemaan toinen kahdesta valitusta taksikumppanista, ja Rovaniemellä Menevä on lentoaseman ainoa sopimustaksi.

Lentoasemien taksitolpat tulevat sijaitsemaan aivan terminaalien pääovien edessä ja uudet toimijat aloittavat toimintansa heti vuoden 2022 tammikuun alussa.

Finavian tiedotteessa kerrotaan, että kilpailutuksen tavoitteena on parantaa taksien saatavuutta. Tavoite on, että matkustajilla olisi käytössään sujuvat ja toimivat taksiyhteydet kaikkina vuorokauden aikoina.

Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen pitää kilpailutuksen voittamista tärkeänä merkkipaaluna ja kehityssuuntana. 

“Tämä on todella tärkeä juttu. Lentoaseman avulla pystymme rakentamaan luotettavan ja laadukkaan palvelun Ouluun ja Rovaniemelle. Hyvä ja luotettava palvelu on avainasemassa, kun tuomme uuden vaihtoehdon vanhoille toimijoille", Halminen kertoo.

Aiemmin tänä vuonna Menevä voitti Helsinki-Vantaan lentoaseman taksipalvelujen kilpailun, ja ryhtyy tuottamaan palvelua täyssähköisellä kalustolla ensimmäisenä Suomessa. Näin Menevällä tulee olemaan oma taksitolppa kaikilla kolmella Suomen suurimmalla lentoasemalla.

Tule mukaan tuottamaan parasta palvelua

Haemme nyt tekijöitä toteuttamaan uutta aluevaltaustamme! Lisätietoja tulevasta Oulun palvelustamme löydät täältä.

Haemme Helsinki-Vantaalle, Ouluun ja Rovaniemelle taksinkuljettajia ja autoilijoita. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä kaikki tarvittavat koulutukset ja perehdytykset, joten hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoja ja hakemuslomakkeet löydät alla olevista linkeistä:

Menevä aloittaa toimintansa Rovaniemin, Oulun ja Helsinki-Vantaan lentoasemilla heti vuoden 2022 alusta alkaen.

"Tuomme taksinkuljettajille hyvän vaihtoehdon järjestelemällä ajoja niin, ettei tyhjää odotteluaikaa synny. Näin kaikille riittää työtä, ja kuljettajien tulot säilyvät asiallisina”, Menevän toimitusjohtaja Tuomo Halminen kertoo.

Lentoasemien taksikumppanuus takaa varmat ja tasaiset tulot kuljettajille ja autoilijoille vuosiksi eteenpäin. Älä siis heitä tilaisuutta hukkaan, vaan hae mukaan ja tule osaksi ammattitaitoista Menevän porukkaa. Meillä on myös paljon muita avoimia paikkoja ympäri Suomen, jotka löydät kätevästi rekry-sivuiltamme.

 

Menevä Oy on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on yli 1500 taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin. Olemme reilu kumppani autoilijoille ja tuotamme hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.

  Menevä somessa: