Menevän toiminta kasvaa Oulussa.

 

 

 

 

 

Haluaisitko parantaa työtilannettasi ja samalla koko taksialaa? Tehdään se yhdessä.

Yhteiskunnan oppiessa elämään koronan kanssa ja muiden palvelualojen työtilanteen ollessa hyvä, taksialan toimijoilla on uhka näivettyä kuoliaaksi. Nyt on syytä ryhdistäytyä ja tavoitella kilpailijoita parempaa tilannetta, eikä jäädä jonottamaan madaltuvien hintojen Kela-kyytejä. Jotta voimme menestyä ja työllistää hyvin, pitää esimerkiksi kuljettajien palkkatasoa nostaa kymmenen euron tuntipalkasta lähemmäs 15 euroa – muutenkin kuin pikkujouluaikaan! Kuitenkin parempaan tilanteeseen on vaikea päästä yksin.

Isomman toimijan siivellä muutos on helpommin tehtävissä.

Menevä on taksiyritys, joka on neljän vuoden aikana kasvanut sadan auton yrityksestä noin 1500 autoa työllistäväksi yritykseksi. Toimimme ihmisläheisesti, olemme helposti tavoitettavissa ja pyrimme kuuntelemaan niin asiakkaiden kuin kuljettajienkin toiveita sekä kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti ja kestävästi. Menevän kasvun on mahdollistanut ymmärrys, että taksinkuljettajan ja taksiyrittäjän pitää olla tyytyväinen ja saada hyvät tulot, jotta hänellä on mahdollisuus ja tahto palvella asiakkaita hyvin. Se periaate on toiminut Helsingistä Rovaniemelle. Ainoastaan Utsjoella tuntuivat arvostavan enemmän rauhallista tahtia kuin riittäviä tuloja.

Me pidämme toiminnan tehokkaana rajaamalla automäärän vastaamaan kysyntää: on parempi ajaa pienemmällä porukalla kaksi kyytiä tunnissa kuin isommalla sakilla yksi kyyti tunnissa. Yksityisenä toimijana voimme järjestää automäärän kysyntään nähden sopivaksi: ”teemme voittoa 3 % sinun rahoillasi, mutta tehostamme toimintaasi 40 %”. Pienessä porukassa on hyvä olla sekä sellaisia autoilijoita, jotka ovat tyytyväisiä yhden taksin hyviin tuloihin, että kasvuhaluisia yrittäjiä, joiden kanssa voimme kasvaa yhdessä. Meidän kanssamme et ole jakamassa töitä ja tuloja alueen kaikkien autoilijoiden kesken, vaan voit kasvattaa toimintaasi merkittävästi ja luoda edelläkävijäyrityksen alueelle! 

Menevän toiminta kasvaa Oulussa

Menevän toiminta Oulussa on ollut pientä, mutta nyt toiminta laajenee. Meidät on valittu Oulun lentoaseman toiseksi taksiyritykseksi Fixutaxin rinnalle. Alueen iso toimija Otaxi jää näin ollen pääosin sivuun kyseisistä ajoista. Viime vuosina lentoasema ei ole ollut monellekaan merkittävä tulonlähde, mutta nyt on aika palauttaa sen merkitys! Viime vuodet lentojen ja matkustajien määrä on ollut pieni, mutta tolppa on ollut täynnä uusia takseja. Nyt molemmat asiat ovat muuttumassa: lennot lisääntyvät vauhdilla, eikä tolppa ole enää 1.1. jälkeen täynnä takseja. Jatkossa riittää, että saapuu lentokentälle Menevän kaistalle hakemaan asiakkaita samalla, kun he kävelevät lentokoneesta pois. Turha odotus jää historiaan.  

Oulussa lentoaseman varaan on hyvä rakentaa menestyvää taksitoimintaa. Uusi operointimalli alkaa jo 1.1.2022 eli muutaman viikon päästä. Sopimus on kahden vuoden pituinen, mutta sen jälkeen on mahdollisuus kahden vuoden jatkosopimukseen. Sopimuskauden aikana pystymme vakiinnuttamaan porukkamme aseman asiakkaiden silmissä myös jatkoa varten. Menevä aloittaa samalla lentoasemapalvelun myös Helsingissä ja Rovaniemellä. Helsingissä lentoasema-ajoihin on hankittu yhdenmukainen 80 täyssähköauton fleetti, joka on asiakkaille tunnistettava ja houkutteleva. Helsinki-Vantaalla liikennöinti alkaa vuoden vaihteessa.

 

 

 

 

 

 

 

Tule mukaan rakentamaan houkuttelevaa palvelua

Rakennamme nyt vastaavasti Ouluun nopealla aikataululla liikematkustajia houkuttelevan hyvälaatuisen lentoasemataksipalvelun. Pidämme hinta- ja laatutason alueen suurimman toimijan tasolla, joka lisättynä tehokkaaseen toimintaan nostaa autoilijoiden ja kuljettajien tulot hyväksi. Samalla kalustolla voi toki olla palvelemassa meidän ajojemme lisäksi myös muita asiakasryhmiä. Jos haluat olla luomassa uutta ja kasvattamassa liiketoimintaasi, ryhdy mukaan! Alkuvaiheessa tarvitsemme mukaan vain sen verran kumppaneita, että kaikki meidän yhdessä tarjoamaamme palvelua haluavat asiakkaat saadaan lentokentältä ja lentokentälle palveltua. Tähtäämme siihen, että lentokentältä meidän jonomme takseihin nousee alusta saakka noin 2000 asiakasta kuukaudessa (keskimäärin 10 asiakasta jokaiselta lennolta). Jatkossa auto- ja kuljettajamäärää kasvatetaan kysynnän lisääntyessä ensi sijassa alusta saakka mukana olleiden toimesta. Järjestämme lentoasema-asiakkaille mm. kanta-asiakasohjelman, jolla asiakkaiden kannattaa keskittää ajonsa meille!

Palvelun aloitusta varten etsimme nyt:

 

  • Taksiyrittäjiä, jotka haluavat yhteistyössä Menevän kanssa varmistaa hyvät tulot ja asiakkaat itselleen nyt ja tulevaisuudessa laadukkaalla palvelullaan.
  • Kuljettajia, jotka ajavat toiminnassamme mukana olevien taksiyrittäjiemme takseja. Tässä on myös hyvä mahdollisuus kuljettajana toimineelle ryhtyä itse taksiyrittäjäksi joko heti tai sen jälkeen, kun on tutustunut toimintaan palkansaajana. Yrittäjäksi on helppo ryhtyä ja riskit ovat pienet. Tuemme aloittavia yrittäjiä aktiivisesti.
  • Menevän Oulun toimintojen vetäjää, Taksimestaria. Taksimestarin tehtäviin kuuluu huolehtia siitä, että autoilijoilla ja kuljettajilla on asiat kunnossa ja asiakkaat saadaan palveltua. Olet rakentamassa kymmenien taksien palvelua, johon kaikki voivat luottaa. Taksimestarilta odotamme hyvää yhteistyökykyä, positiivista yrittäjäasennetta ja taksialan kokemusta, verkostoja alueella. Arvostamme paloa kehittää asioita ja sujuvaa tietokoneen käyttötaitoa. Taksimestarille tarjoamme kuukausipalkan lisäksi mahdollisuutta päästä osakkaaksi Oulun toiminnoista vastaavaan yritykseen. Mikäli olet jo yrittäjä, nykyinen yritystoimintasi voidaan fuusioida samaan nippuun.

 
Mikäli yhteistyö jossakin näistä kolmesta roolista aidosti kiinnostaa, ole yhteydessä minuun. Taksimestarin työtä varten lähetä työhakemus ja CV minulle sähköpostilla tuomo@meneva.fi. Taksiyrittäjän tai kuljettajan paikasta kiinnostuessasi voit laittaa sähköpostia tai kevyemmin tekstiviestin numerooni 0505208706
Palvelu käynnistetään nopealla aikataululla, joten kannattaa olla nopea ja tarttua mahdollisuuteen aidosti kehittää paikallista taksitoimintaa yhdessä meidän kanssa. 

Tule kahvikupin äärelle juttelemaan lisää

Olen aiheen puitteissa tavattavissa Maikkulan Nesteellä keskiviikkona 15.12. klo 18–20, torstaina 16.12 klo 18–20 ja perjantaina 17.12 klo 18–20. Moni asia selviää parhaiten kahvikupin äärellä!