Kaikille ilmainen levynjulkkarikeikka 27.5. Helsingin rautatientorilla - tervetuloa aloittamaan kesä vuoden kovimmalla livekeikalla!

GG Caravanin Vol. 2 -albumi näkee viimein päivänvalon ja sitä juhlitaan kaikille avoimessa ilmaiskonsertissa. Mukana ovat feattaamassa muun muassa: Brandon, Tommy Lindgren, Paleface, Bulle, Djangomayn, Jippu, Juno, Kasmir, Lungi, Merzi, Mirella, Marzi Nyman, Joonatan Rautio, Remu, Roni True ja menevästä soitannasta huolehtii 10-henkinen GG Caravan -bändi. Ennen keikkaa tunnelman kuumentaa balkanilaisen musiikin erikoimies, Dj Borzin alkaen klo 17. Tämän parempaa kesän aloitusta ei voi saada. Tanssikengät jalkaan ja torilla tavataan! 

Tervetuloa kyytiin!

Levyllä kuultava musiikki on muovautunut viimeisen viiden vuoden aikana ja yhtenä kantavana teemana Vol. 2 levyllä on ollut muun muassa kokemus ulkopuolisuudesta. Luontevana jatkumona, GG:n hyväntekeväisyyskumppanina toimii HelsinkiMissio ja heidän School to Belong -ohjelma, jonka tavoitteena on vähentää nuorten kokemaa yksinäisyyttä. GG Caravanilla on HelsinkiMission kautta oma keräys, johon voi käydä lahjoittamassa sopivalta tuntuvan summan tätä tärkeää työtä tukemaan:  

Keräyssivulle

 

Tapahtuman järjestää Menevä. 

 

Levy on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa 27.5. 

 

GG Caravan levyjulkkarikeikka juliste

 

  Menevä in social media: