Parempaa palvelua ruotsinkielisille alueille 

Toimintamme ruotsinkielisillä alueilla on kasvanut ja haluamme palvella asiakkaita entistä paremmin myös toisella kotimaisella kielellä. 

Olemme tuottaneet taksipalvelua ruotsiksi myös aiemmin, mutta palvelussa on voinut olla pientä viivettä. Olemme ottaneet käyttöön uuden maksuttoman tilausnumeron: 0800 02122, josta saa ruotsinkielistä asiakaspalvelua 24/7. Uskomme, että tämä tekee meistä entistä lähestyttävämmän myös ruotsinkielisten asiakkaidemme parissa. Erityisesti tämä on tärkeää Hangossa, Raaseporissa ja Tammisaaressa.    

Yksi Menevälle ajavista yrittäjistä on kolme taksia omistava Oscar Cavonius, jonka autot palvelevat Hangon alueen asukkaita.   "Meidän asiakkaistamme noin puolet on ruotsinkielisiä. Toki he ovat ennenkin saaneet tilattua kyydit Menevältä omalla äidinkielellään, mutta tämä on mielestäni entistä nopeampaa ja kätevämpää palvelua alueen asukkaille. Meillä on asiakkainamme täysin ruotsinkielisiä asiakkaita sekä suomenkielen taitoisia, jotka kuitenkaan eivät puhu mielellään suomea. Menevä haluaa kehittää nyt heidän saamaansa palvelukokemusta ja se otetaan ilolla vastaan."   

Menevä-sovellus on ollut jo pitkään kolmikielinen eli sovelluksella voi tilata kyydin ruotsinkielellä kätevästi. 

 

  Menevä in social media: