Kom med och gör rullande historia.

 

 

 

 

 

Vi söker nya talanger.

Vi vill vara ett utvecklande och ansvarsfullt taxibolag. Därför skriver vi historia inom taxibranschen och börjar på Helsingfors-Vanda flygplats med en helt ny eldriven taxiflotta – som det första taxibolaget i Finland. Nu letar vi efter de bästa talangerna till detta unika koncept.

Vår tjänst på flygplatsen kommer att anställa många nya förare och företagare i branschen. Så missa inte ditt livs chans, utan kom och skapa en mer ansvarsfull framtid med oss!

 

Menevä Airport servicen startar den 3.1 2022.

 

Kom med som elbils taxiförare till flygplatsen

  • Garanterad lön 2500 eur i månaden
  • Möjlighet till högre intäkter med provision
  • Vi skapar det bästa ramarna för framgång
  • Du får betjäna kunder med splitternya elbilar
  • Avgörande är inställningen till god service – vi skolar också nya talanger till branschen

Vi erbjuder

  • All nödvändig skolning och hjälp
  • Internationellt och mångsidigt jobb med kunder som ofta använder taxi
  • Egen närliggande depå, var bilarna laddas, det finns tvättrum och sociala utrymmen
  • Ett riskfritt och lukrativt sätt att bli företagare – det är lätt att börja.

 

 

 

 

 

 

Menevä som företag

Vi är Finlands största inhemska familjeföretag inom taxibranschen och vi har nästan femtio års erfarenhet i branschen. Vi förmedlar mer än 1 500 taxibilar och ger service åt kunder över hela landet, från Hangö till Nuorgam.

Vi kan taxibranschen som våra egna fickor och vågar göra modiga beslut. Vi arbetar i förändringarnas tid – vi sitter inte stilla. Vi är inte ute efter snabba vinster, vi bygger hållbara och ansvarsfulla företag tillsammans med våra kompanjoner.

Ta chansen och kom med!

Blev du intresserad? Självklart! Ta vara på chansen och sök till oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi är i kontakt med dig så fort som möjligt.

 

Mer information

Matteus Baeszler

matteus@meneva.fi

+358 45 3929824

 

Tutustu Menevä-kuljettajiimme

”Olen ollut kuljetusalalla jo pitkän aikaa, ajaen muun muassa UPS:lla ja Sinebrychoffilla jakeluautoa. TikTokissa tuli Menevän mainos vastaan, jossa oli hienot autot ja haettiin uusia kuljettajia lentokenttäkyyteihin. Katsoin heti, että tuo voisi olla sitä mihin itsekin haluaisin mukaan ja tässä sitä nyt ollaan. Olen nyt reilun kuukauden ajan ajanut taksia ja tykännyt, kun on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja siitä kun on kiirettä. 

On ollut kiva huomata, että ihmiset luottavat minuun. On lyhyessä ajassa tullut sellainen fiilis, että minusta ja Menevästä on jäänyt hyvä kuva asiakkaille. Asiakkaiden kanssa jutellessa on ollut kiva huomata, että kuinka Menevän kuljettajista pääosin on tykätty. 

Ajovuoroihin pitää vähän totutella, kun niitä sumplitaan esimerkiksi lentojen mukaan. Tietenkin taksamittarit ja muut vastaavat pikku jutut vaativat opettelua, mutta ne oppii nopeasti. Onneksi tämä porukka ja muut kuljettajat ovat hyvää sakkia, niin aina on jeesattu jos on sitä tarvinnut.

Taksihomma vaatii asiakaspalveluluonnetta, ystävällisyyttä, autonajotaitoa ja paikallistuntemusta. Kannattaa olla rohkea ja kokeilla. Tietenkin paineensietokyky on myös plussaa, sillä asiakkailla saattaa välillä olla kiire.”

Sebastian Maijala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taksinkuljettajan työ on mukavaa hommaa

"Taksiurani alkoi siitä, kun olin jonkin aikaa työttömänä. Halusin löytää nopeasti töitä, jotta saisin rahaa. Laitoin hakemuksia kaikkialle ruokalähettipalveluista lähtien, kunnes näin Menevän rekrymainoksen sosiaalisessa mediassa. Hain paikkaa, kävin haastattelussa ja sain töitä. 

Tein aiemmin putkimiehen töitä sekä olen tehnyt töitä myös rakennusalalla. Taksinkuljettajan työ on itselleni kevyttä työtä aikaisempiin ammatteihin nähden. Enää ei tarvitse työpäivän jälkeen olla kipeänä, kun työ ei ole niin fyysistä. Taksityössä helpointa on ehdottamasti ajaminen uudella hienolla sähköautolla ja plussaa, että samalla ajaessa tienaa. Vaikeinta tässä työssä lienee odottelu, kun esimerkiksi tolpalla odottaa kyytiä, silloin ei kassa juokse eikä tienaa rahaa. 

Tykkään ajaa pitkiä vuoroja, jotta tienaan enemmän. Siihen on hyvä mahdollisuus, jos vain jaksaa autoa ja palvella asiakkaita. Tätä en ole päässyt aiemmissa töissäni kokemaan. Vaikken puhu Suomea täydellisesti vielä, niin voin sitä harjoitella tässä. He ymmärtävät minua ja saan käydä heidän kanssa hauskoja keskusteluja."

Juri Adamenko