Edullisempi kyyti junalipulla

Menevän taksimatka -10% etuhintaan.

 

 

 

 

 

Tilauslomakkeen kautta lähetettyjä tietoja käsitellään Menevän tietosuojaselosteen mukaisesti.

HUOM! Jos tarvitset kyytiisi lisäpalveluita kuten lasten turvaistuinta, teethän tilauksesi puhelimitse ilmaisesta tilausnumerosta 0800 02120.

Tilauslomakkeen ohjeet

 

Valitse "Juna-asema" -kentästä ensin asema josta haluat, että sinut noudetaan tai johon olet matkalla. Syötä noutoaika sekä nouto-osoite (jos noutopaikka ei ole juna-asema) sekä halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä ensimmäistä kirjainta ja valitse oikea vaihtoehto. Valitse tarpeesi mukaan joko 1-4 henkilön auto tai 5-7 henkilön auto. Jos olet syöttänyt matkalle määränpään, kartan oikeaan alakulmaan ilmestyy matkan hinta.

Puhelinnumero on pakollinen tieto, koska saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseen. Halutessasi voit syöttää myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat varausvahvistuksen sähköpostiin. Voit peruuttaa tilauksen sähköpostissa olevan linkin kautta. 

Klikkaa "Tilaa taksi" ja järjestelmä antaa varaustunnuksen, klikkaa "OK".

Jos syötät tilaukselle määränpään, saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla.

HUOM! Saat 10% alennuksen kyytisi hintaan vain käyttämällä "Juna-asema" -kohdasta löytyviä matkavaihtoehtoja.

Full width

 

 

 

 

 

Full width

Edullisempi taksimatka junalipulla

Saat junamatkustajana Menevän taksimatkan -10% etuhintaan kun näytät junalippuasi kuljettajalle taksimatkasi alkaessa. Taksimatkan tulee alkaa tai päättyä junalipussasi mainitulle asemalle.

Voit tilata taksin ennakkoon nettilomakkeella, puhelimitse ilmaisesta tilausnumerosta 0800 02120 tai katsoa jos aseman seudulla olisi mahdollisesti vapaa auto. Mainitse puhelimitse kyseessä olevan VR -taksi. 

Etu voimassa tilauslomakkeella näkyvillä asemilla.

Full width

Tilaa puhelimitse.

0800 02120

Maksuton tilausnumero.

Full width

 

 

 

 

 

Full width

Yhteistyössä:

Full width