Menevän Kesäkiertue -22 – Onko kesä-Suomi valmis! 

 

21 päivää, 21 paikkakuntaa, monta yllätyspysähdystä ja vähintään 3500 kilometriä! 

Seuraa SoMessa ja pysyt kartalla!

Ota kesäkiertueen tapahtumasivu Facebookissa seurantaan sekä muut Menevän somekanavat: Instagram (meneva_official), Facebook (@menevahki) ja TikTok (@menevaofficial), joissa kiertuepäivityksiä & live-lähetyksiä matkan varrelta, niin pysyt kartalla kiertueen kulkemisesta! 

Menevän hilpeä porukka tulee luoksesi 80-luvun klassikkoautoilla. Kiertue starttaa 4.7. Porvoosta ja jatkuu tauotta seuraavat kolme viikkoa. Kyydissä monta haskaa yllätystä ja viime kesän tapaan muun muassa onnenpyörä, josta voi vain voittaa kivoja palkintoja. Mukana myös maailman suurin taksitolppa!

 

Matkan varrella ja jokaisella paikkakunnalla on toritapahtuman lisäksi yllättäviä käänteitä ja onnenkantamoisia, joihin te kaikki ovat tervetulleita vaikuttamaan ja osallistumaan. 

Otamme mielellään vastaan myös matkavinkkejä parhaista paikoista vierailla paikkakunnallasi. Tai kutsu vaikka karavaani kylään. Olemme riittävän kahjoja, että saatat saada meistä kesän kivoimmat mökkivieraat.
 

Kiertueen aikataulu & paikkakunnat 


Kiertueen luonteeseen kuuluu spontaanius ja suunnanmuutokset, joiden johdosta aikataulu voi elää suuntaan, jos toiseenkin. Päivitämme etenemisestä aktiivisesti SoMessa, jossa myös tarkemmat aikataulut ja lisätiedot paikkakuntakohtaisesti.
 

4.7.   Porvoo

5.7.   Lahti

6.7.   Hanko

7.7.   Salo

7.7.   Parainen/ Turun saaristo

8.7.   Turku & Naantali

9.7.   Jämsä/ Himos

9.7.   Jyväskylä

10.7. Mikkeli

11.7. Mikkeli

12.7. Kuopio

13.7. Tahko & Iisalmi

14.7. Oulunsalo/ Oulu

15.7. Oulu

16.7. Levi

17.7. Tunturi-Lappi Pop-up

18.7. Rovaniemi

19.7. Kainuu & Kajaani

20.7. Nurmes & Lieksa

21.7. Joensuu

22.7. Savonlinna

23.7. Parikkala & Rautjärvi

23.7. Imatra

24.7. Lappeenranta

 

En ole kuski – 💚 taksikuski

Kun tarvitaan kuskia, ota ammattikuski! Taksit päivystävät kesälläkin, jotta voisit nauttia vapaasti elämästä ja liikkua kätevästi aina tarpeen tullen. Nyt on aika mennä ulos, nauttia elämästä ja jättää ajohommat ammattilaisille, jotka ovat valmiina palvelemaan 24/7. Taksin numero on 0800 02120.

Ps. Menevän kesäkiertueen Onnenpyörästä voit voittaa jopa 50 € arvosta taksirahaa, joten kannattaa ihan silläkin verukkeella silmäillä, että missä tämä beige karavaani menee ja tulla pyöräyttämään onnenpyörää.  

 

Volvo ja Lada, länsi ja itä – ne yhteen soppii

Tänäkin kesänä Menevän kesätakseina palvelevat upeat Volvo 244GL -82 ja Lada 1200 -89 – kuin kaksi marjaa! Näiden lisäksi matkaa taittaa sympaattinen Volkswagen Transporter Doppel, vuoden 1981 tila-ihme. 

Kesätaksit ovat tuomassa iloa ja hyvää mieltä. Ajamme niillä ilmaisia kyytejä. Mitä paremmat perustelut - sitä varmemmin saat kesän menevintä taksikyytiä. Jos kesätaksikyyti kiinnostaa, tiedustele somen kautta ennakkoon. 

 

Matkassa mukana Tolpalla kuvausryhmä

Kesäkiertueen aikana Moskito Television kuvaa sisältöä Tolpalla-sarjan 2-kaudelle. Hae mukaan taksiasiakkaaksi maikkarin sivuilla.

 

Tervetuloa kesäkiertueen kyytiin!

 

kesäkiertue -21 tunnelmia Kuopiosta

Kesäkiertue -21 tunnelmia

  Menevä in social media: