Tutustu Menevään ja hae autoilijakumppaniksi

Menevä sai Kelan korvaamien taksimatkojen eli Kela-taksikuljetusten kilpailutuksessa itselleen viisi maakuntaa, joissa palveluntuottaminen alkaa 1.1.2022. Alueet ovat Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala, Kainuu, Keski-Suomi ja Varsinais-Suomi.

Järjestämme nyt lokakuussa infokiertueen ja kierrämme kaikki nämä tulevat maakunnat. Kiertueella kerromme laajemmin yhtiöstämme, toimintaperiaatteistamme ja kelakyydeistä sekä vastaamme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jos olet kiinnostunut Kela-taksin ajamisesta, kannattaa meitä tulla tapaamaan infokiertueelle. Saat tapaamisesta paljon tarpeellista tietoa meistä, toiminnastamme ja kelakyydeistä. Infokiertueen ilmoittautumislomake löytyy alla olevan linkin takaa.

 

Ilmoittaudu infokiertueelle

 

Meillä on runsaasti kokemusta Kela-taksipalvelujen järjestämisestä. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alalle uusina tuleville yrittäjille. Olemme hyvä valinta yrittäjälle, joka haluaa lisää ajoja oman tilausvälityksen lisäksi sekä kuljettajalle, joka on kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. Saat meiltä paljon tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen.

Menevä on Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin. Tavoitteemme on olla reilu kumppani autoilijoille ja tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Menevän autoilijakumppanina, voit täyttää alla olevan hakemuslomakkeen. Lomakkeessa kysytään tarkempia tietoja yrityksestäsi.