Kesäkiertue -21 – täältä tullaan kesä-Suomi! 

 

Kesäkiertueemme starttaa ja tuo tullessaan säpinää kesälaitumille pitkin Suomea. Nyt kannattaa olla kuulolla ja aktiivisena, jotta pysyt mukana karavaanin kyydissä. 

Kierrämme Suomea heinäkuun alussa pari viikkoa ja starttaamme kesäisestä Turusta 5.7. 

Jokaisella paikkakunnalla on yllättäviä käänteitä ja onnenkantamoisia, joihin te kaikki olette tervetulleita vaikuttamaan ja osallistumaan. Nyt on nimittäin muun muassa Onnenpyörän aika :D. Myös palkinnot ovat kohdillaan – on taksirahaa ja vaihtuvia paikallisten kiertuekumppaneiden tarjoamia palkintoja. Saavu siis tapaamaan meitä kiertueen ollessa paikkakunnallasi ja tule pyöräyttämään Kesäkiertue-21 Onnenpyörää. 

Mukana meininkiä lietsomassa ja seremoniamestarina on somesukupolven tunnetuin taksikasvo, TikTok-tähti Mika Rajala @rajala_official. Tällä kertaa Mika EI ole kuski, vaan keskittyy ajamisen sijasta somettamiseen ja on koko reissun ajan superaktiivisena Menevän kanavilla. Kannattaa laittaa kanavat seurantaan, jos ei ole jo! Insta: @meneva_official ja TikTok: Menevaofficial.

Otamme somessa vastaan matkavinkkejä, mikä olisi paras paikka vierailla paikkakunnallasi, tai kutsu karavaani vaikka kylään. Olemme riittävän kahjoja, että saatamme tullakin mökillesi saunomaan. 

 

Älä ole kesäkuski – ota taksikuski

Tänä kesänä on vihdoin aika ottaa rennommin ja lähteä vaikka porukalla viettämään aikaa. Älä ihmeessä sorru kuskin hommaan, vaan ota ammattikuski, kun itse tarvitset tai kaverit tarvitsevat kyytiä! Taksit päivystävät kesälläkin, jotta voisit nauttia vapaasti elämästä ja liikkua kätevästi aina tarpeen tullen. Nyt on aika mennä ulos, nauttia elämästä ja jättää ajohommat ammattilaisille, jotka ovat valmiina palvelemaan 24/7. Taksin numero on 0800 02120.

Ps. Menevän kesäkiertueen Onnenpyörästä voit voittaa jopa 100€ arvosta taksirahaa, joten kannattaa ihan silläkin verukkeella silmäillä, että missä tämä beige karavaani menee.  

 

Volvo ja Lada, länsi ja itä – ne yhteen soppii

Tänä kesänä Menevän kesätakseina palvelevat upeat Volvo 244GL -82 ja Lada 1200 -89 – kuin kaksi marjaa! 

Kesätaksit ovat tuomassa iloa ja hyvää mieltä. Ajamme niillä kyytejä fiiliksen mukaan, ja ilmaiseksi tietenkin. Jos ehdottomasti haluat kesätaksikyydin Volvolla tai Ladalla, voit kysellä sellaista somen kautta, mutta sovelluksella niitä ei valitettavasti voi tilata. 

 

Kiertueen aikataulu

Kiertueaikataulu on suunniteltu seuraavasti. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia ja viimeisin tieto löytyy aina somesta! 

5.7. Turku
6.7. Tuusula, Järvenpää & Porvoo
7.7. Helsinki & Vantaa
8.7. Salo & Lohja
9.7. Hanko
12.7. Lahti & Heinola
14.7. Lappeenranta & Savonlinna
15.7. Joensuu
16.7. Kuopio
17.7. Jyväskylä

 

Tervetuloa kesäkiertueen kyytiin!

 

Onnenpyörä

Livemusiikkia kesäkiertueella

  Menevä in social media: