Menevän Heittokyyti vie seikkailuun vaivattomasti

Olemme lanseeranneet uuden kyytikonseptin, Menevän Heittokyyti, jonka avulla retkeilijät pääsevät joustavasti ja vaivattomasti seikkailun alkupisteeseen ja takaisin. Taksimme suhaavat pitkin kotimaan teitä 24/7 – erityisesti pohjoisessa on hyvä mahdollisuus tavoittaa nekin alueet, joille ei tavallisesti pääse kuin omalla autolla.

Pitkälle eräretkelle lähtiessä lähtöpaikka ja määränpää eivät välttämättä olekaan samat. Me jeesaamme mielellämme ja viemme suoraan retken alkupisteeseen, josta voit lähteä vaeltamaan, pyöräilemään, hiihtämään tai vaikka laskemaan. Tarjoamme joustavuutta ja helppoutta omatoimiseen retkeilyyn, joka ei ole riippuvaista omasta autosta, kavereiden autoista, julkisista liikennevälineistä tai aikatauluista.

Talvikaudella voimme tarjota esimerkiksi Lapin skinnausreissulle meno-paluukyydin. Olemme jopa tsekanneet valmiit spotit, joihin voit tutustua. Kesällä sitten eräreissuille sama homma.

Kannattaa laittaa mietintämyssyyn seuraavaa  seikkailua suunniteltaessa!

Skinnaamaan Levin ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemiin

Heittokyydillä vapaalaskupaikoille – helppoa ja yksinkertaista! Jos kaipaat hissirinteiden ulkopuolelle ja luonnon rauhaan, meillä on ehdottaa hyviä laskupaikkoja Levin ja Ylläksen lähialueilta. Kumparelaskun olympiamitalisti, ja itsekin aktiivinen vapaalaskija, Sami Mustonen on valikoinut parhaat spotit, joihin pääset kätevästi kavereiden ja laskukamojen kanssa Menevällä.

Mikä parasta, voit laskea eri paikkaan kuin mistä lähdit, etkä tarvitse kavereita tai perhettä passiin kuljetushommiin! 

Katso videolta lyhyt esittely heittokyydistä!  

Käy tsekkaa spotit ja tilaa kyyti! Ei se tästä paljon helpommaksi muutu. 

Siirry tästä Heittokyyti-sivulle, josta löydät talvikaudella skinnaus-spotit, kesällä jotain ihan muuta! 

 

Tervetuloa kokeilemaan!