LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Olemme vaihtaneet tilausvälitysjärjestelmän toimittajaa elokuussa 2018. Uuden asiakassovelluksen toteuttajana on Riide (UK). 
Huom! Uusi sovellus ei päivity automaattisesti. Mikäli sinulla on jo Menevä-sovellus ladattuna puhelimeesi ennen elokuuta 2018, pyydämme ystävällisesti lataamaan sovelluksen uudelleen, jolloin pääset käyttämään uutta sovellusta ja hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia! 

Taksin tilaaminen

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. 
Sovelluksen avulla voit lähettää varauksen yhteydessä viestin kuljettajalle, jossa voit tarvittaessa antaa lisätietoa noutoa varten - klikkaa viesti kuljettajalle kenttää ja kirjoita viesti ennen tilauksen lähettämistä. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin puhelimeesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat uuden viestin jossa on mukana linkki auton seuraamiseksi kartalta sekä arvioitu saapumisaika. Voit myös jakaa linkin helposti kaverille! 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina ottaa meihin helposti yhteyttä soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

Taksin ennakkotilaus

Meiltä tilaat taksin ennakkoon ilman ennakkolisämaksua. Ennakkotilaus hoituu sovelluksella ja nettilomakkeella helposti: voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat tekstiviestinä kuittauksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Voit myös tilata ennakkokyydin soittamalla tilausnumeroon. 

Maksutavat

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta - hyppää autoon ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Maksu hoituu automaattisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Valitse maksutavaksi luottokortti ja kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Kyydin voit maksaa myös autossa matkan päätteeksi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen - kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä. 

Kiinteä hinta

Saat meiltä aina kiinteän hinnan matkallesi, kun lähtö-ja määränpääosoitteet ovat tiedossamme. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti.

Kiinteä hintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Mikäli olet tilannut matkan antamalla vain noutopaikan osoitteen, emme voi antaa matkalle hintatietoa etukäteen vaan matkan hinta muodostuu mittaritaksan mukaisesti. Menevän taksahinnaston voit tarkistaa tästä.

Anna palautetta

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  

Lue lisää sovelluksen käytöstä osiosta: Usein kysytyt kysymykset

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

Menevä sovelluksella tilaamassa taksia