PRIIMA-TJÄNST FRÅN OCH MED 10.2.2020

När Du är i behov av en taxifärd av hög kvalitet och med en chaufför som verkligen kan sitt arbete så kan Du nu beställa en Priima-taxi från Menevä. Priima-taxifärderna körs med bilar av hög kvalitet och saknar varumärkessymboler. Priima-chaufförerna är språkkunniga och järnhårda proffs när det gäller kundtjänst och de levererar tjänsten med stil, ända upp till minsta detalj. 

Beställning

Du kan beställa en Priima-taxi genom förhandsbeställning genom att ringa 0800 02122 alternativt per e-post tilaus@meneva.fi. Tjänsten kan för tillfället inte beställas med vår mobilapp. Du kan välja en personbil eller en större bil enligt Ditt behov. Beställ Priima-taxi minst en timme innan upphämtningstiden. Vi erbjuder tjänsten i utvalda städer: Åbo, Tammerfors, Rovaniemi, Levi samt i hela Nyland.

Tjänstens pris och betalning

En tilläggsavgift på 12 € debiteras. I totalpriset ingår en väntetid på 10 minuter under färdtiden. Tjänsten levereras alltid efter kundens önskemål. Bilen anländer till avhämtningsadressen i god tid innan avhämtningstiden. Färdens fasta pris uppges till kunden i samband med beställningen. Färden kan betalas i bilen med betalkort eller med kontanter, och som företagskund kan Du i samband med beställningen även välja fakturering i efterskott. 

 

Välkommen som Menevä Priima-kund!

 

 

 

Menevä Priima-taksi BMW