Menevä on takuuhyvä taksipalvelu.

Menevä-taksit palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti. Välityskeskuksemme välittää ajoja yli viidellätoista paikkakunnalla. Olemme kotimainen perheyritys jolla on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus taksialasta. Tavoitteemme on tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa ympäri Suomen. 

Menevä-taksin voi tilata maksuttomista tilauskanavista. Hinnoittelu on sopiva ja näet halutessasi aina etukäteen matkasi hinnan. Voit valita kiinteän hinnan tai matkustaa mittariveloituksella. Sovelluksella tilaat taksin helposti, seuraat saapuvaa autoa, voit maksaa sovelluksen kautta turvallisesti ja saat kuitit sähköisesti.

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti.

 

ANNA PALAUTETTA

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  

Lue lisää sovelluksen käytöstä osiosta: Usein kysytyt kysymykset

TIETOSUOJA

Voit lukea lisää palvelujemme tietosuojasta täältä: Evästeet, tietosuoja ja rekisteriseloste

 

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

 

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!