Haemme taksinvälittäjiä keskukseemme

Etsimme tiimiimme taksinvälittäjiä vakituisiin työsuhteisiin vastaamaan tilauspuheluiden vastaanotosta.

Taksinvälittäjänä olet asiakkaan taksikyydin ensimmäinen kontakti. Tehtäväsi on vastata puheluihin aina kuluttajakyytipuheluista Kela-taksitilauspuheluihin. Työ on rutiininomaista, mutta vaihtelua tuo laaja asiakaskirjo nuorista ikäihmisiin. Päivät ovat välillä hyvinkin kiireisiä, sillä tilauspuheluita tulee meille jatkuvasti.

Toisinaan olet yhteydessä ajojärjestelijöihin ja tarvittaessa myös kuljettajiin. Käytät työssäsi erilaisia järjestelmiä, joiden avulla vastaat puheluihin, kirjaat tilaukset ja seuraat autojen liikkumista. Taksikeskuksemme palvelee vuorokauden ympäri, joten sinunkin työsi sisältää monipuolisesti aamu-, ilta- ja yövuoroja. Työpisteesi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä toimistollamme Helsingin Kalasatamassa.

Mitä tarjoamme

Pääset mukaan rentoon työporukkaan, jossa kenenkään ei tarvitse jäädä yksin. Otamme uudet työntekijät lämpimästi vastaan, ja meillä on tapana auttaa toisiamme. Tiimistämme löytyy eri-ikäisiä osaajia erilaisilla taustoilla, joten varmasti myös sinä sovit hyvin joukkoon. Meillä sinun ei tarvitse jämähtää yhteen rooliin, sillä haluamme kannustaa henkilöstöämme etenemään urallaan.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etuina ePassin liikunta- ja kulttuurimahdollisuudet sekä kattavan työterveyshuollon. Myös toimistorakennuksessamme sijaitseva kuntosali on käytössäsi muutaman kympin kuukausimaksulla ennen ja jälkeen työvuorojen. 

Mitä toivomme

Et etsi ensimmäistä työpaikkaasi, vaan sinulla on jo jonkin verran kokemusta työelämästä. Plussaa saat kokemuksesta asiakaspalvelu- tai puhelintyössä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tärkeintä on hyvä asenne ja aito kiinnostus uuden oppimiseen.

Olet ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Toivomme, että tulet hyvin toimeen niin asiakkaiden kuin tulevien työkavereidesi kanssa. Kykenet toimimaan paineen alla etkä hätkähdä kiireistä työpäivää. Olemme innoissamme, mikäli omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja omaat hyvät it-taidot.

Tartu tilaisuuteen!

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi duunitorin kautta viimeistään 24.10.2021. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Heli vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin klo 10–14 (puh. +358 50 4450 453).

Mikäli tulet valituksi tehtävään, tarjoamme sinulle marraskuussa 2021 alkavan ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.