Toiminnan kasvaessa etsimme taksikeskukseemme monitaitoisia toimihenkilöitä.

Keskustoimihenkilön tehtäviin kuuluu mm. Menevä- ja Kela-taksitilausten ajojärjestely, asiakas- ja kuljettajapuheluiden hoito sekä kiireettömämmät backoffice-työt. Keskustoimihenkilö suunnittelee ja seuraa taksikyytien jakoa töissä oleville takseille, ratkaisee ongelmatilanteita ja vastaa puheluihin. Työssä pärjää työntekijä, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaa ratkaista ongelmatilanteita oma-aloitteisesti ja jolla on hyvä paineensietokyky.

Keskustoimihenkilön työssä nopea päätöksentekokyky ja hyvät tietotekniset taidot ovat ehdoton edellytys. Kokemus taksi- ja/tai puhelinasiakaspalvelutyöstä varmistaa työssä menestymisen, mutta ei ole edellytys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä, toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö.

Toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkan ja sopivasti haasteita!

Lisätietoja tehtävästä saat Lilli Kämäräiseltä, p. 050 470 5062 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse lilli@meneva.fi.

Hakemuksen voit lähettää 21.4.2019 mennessä osoitteeseen lilli@meneva.fi.

 

Menevä Oy on yksityisomisteinen taksialan yritys, joka on aloittanut uutena palveluntuottajana Helsingin ja Uudenmaan Kelan korvaamissa taksimatkoissa 1.4.2019 alkaen. Lisäksi Menevän taksit palvelevat asiakkaita pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella, Oulussa, Iisalmessa, Jyväskylässä, Turussa, Kuopiossa ja Porissa. Palvelualue laajenee myös muille paikkakunnille Suomessa.