Helpoin tapa kuljettaa tavaralähetyksiä

Aina välillä tulee tilanteita jolloin oma auto olisi kaupungissakin kaikkein kätevin tapa liikkua ja kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Haluat esimerkiksi mennä kirpputorille myymään paljon tavaraa tai olet tilannut suuren noutopaketin?

Auton vuokraaminen on helppoa ja nopeaa, mutta se ei välttämättä ratkaise asiaa.

Kun sinulla on tarve kuljettaa tavaraa ja tarvitset autoa, ota yhteyttä ja saat meiltä tarjouksen palvelulle, joka ei ainoastaan ratkaise kuljetushuolia - vaan saat myös apua tavaroiden kantamiseen ovelta ovelle! Sinun tarvitse vaivata kavereita, eikä miettiä auton vuokraamista noutoineen ja palauttamisineen, vaan voit ottaa iisisti.

Menevä-taksilla voit kätevästi lähettää tavarakuljetuksia etukäteen maksetulla kyydillä. Käytössämme on myös tila-autoja, joten tilaa riittää isommallekin tavaramäärälle. Nopea ja luotettava palvelu!

Tavarankuljetuspalvelu yritysasiakkaalle

Oletko etsimässä kumppania tavarankuljetuksille? Me tarjoamme erinomaisen palvelun ja kilpailukykyiseen hintaan. 

Palvelemme henkilökuljetuksissa, mutta olemme laajentaneet palveluja myös tavarankuljetuksiin. Kalustomme on pääosin henkilöautoja. 

Menevän nettitilaussovellus on hyvin pidetty asiakkaiden keskuudessa. Nettitilauslomake on räätälöitävissä asiakkaalle. Asiakkaamme ovat arvostaneet nettitilauslomakkeen helppokäyttöisyyttä, karttanäkymää jonka avulla asiakas voi seurata taksiautoa reaaliaikaisesti sekä monipuolisia maksutapavaihtoehtoja. Yritysasiakkaamme arvostavat laskutusmahdollisuutta - jolloin lähetämme laskun tilattujen palvelujen mukaisesti kerran tai kahdesti kuussa. Voimme sopia sinulle parhaiten sopivan laskutusrutiinin. 

Tulemme mielellämme esittelemään palvelua ja kertomaan miksi olemme kaikkein kätevin kumppani tavarankuljetuksissa.

Me autamme sinua mielellämme! 

Ota yhteyttä myynti@meneva.fi ja kerro minkälaista kuljetusta tarvitset ja saat meiltä edullisen tarjouksen. Tilaus tulee tehdä vähintään tunti ennen toivottua lähtöaikaa.