OSAKO

10% alennus taksimatkastasi!

Tilaa tästä

 

 

 

OSAKO:n jäsenenä saat 10% alennuksen taksimatkastasi tilaamalla taksin tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Full width
Full width
Tilauslomakkeen käyttöohjeet

 

Syötä vähintään kellonaika ja nouto-osoite sekä halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä ensimmäistä kirjainta ja valitse oikea vaihtoehto. Jos olet syöttänyt matkalle määränpään, kartan oikeaan alakulmaan ilmestyy matkan hinta.

Puhelinnumero on pakollinen tieto, koska saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseen. Halutessasi voit syöttää myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat varausvahvistuksen sähköpostiin. Voit peruuttaa tilauksen sähköpostissa olevan linkin kautta. 

Jos syötät tilaukselle määränpään, saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla.

Klikkaa "Tilaa taksi" ja järjestelmä varmentaa puhelinnumerosi tekstiviestillä lähetettävän koodin avulla. Syötä koodi pyydettäessä lomakkeelta avautuvaan ikkunaan. Kun tilaus on rekisteröitynyt onnistuneesti järjestelmään, saat vahvistuksen tekstiviestillä.

Voit maksaa tilauksen joko autossa matkan päätteeksi, tai halutessasi myös ennakkoon maksukortilla. Maksukorttitiedot syötetään seuraavassa ikkunassa sen jälkeen kun olet painanut "Tilaa taksi" -näppäintä.

 

Huom! Mikäli tarvitset lasten turvaistuinta tai invakyytiä, tilaa kyyti ennakkoon soittamalla.

Full width