Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Tarjoamme asiakkaillemme Menevä-sovelluksen kautta toimivan noutopalvelun, jotta voit käyttää palveluja kätevästi kotisohvalta käsin. Toimii kuten lähetti: kuljettajamme noutaa ja kuljettaa puolestasi noutovalmiit ostokset ja paketit. 

Mihin tarvitsen noutopalvelua?

Noutopalvelu auttaa sinua silloin, jos olet estynyt noutamasta tilaamiasi tuotteita esimerkiksi karanteenin vuoksi, haluat pysytellä turvallisesti kotona ja välttää turhaa liikkumista yleisillä paikoilla, tai pakettien nouto tai kuljetus ei aikataulusyistä ole muutoin mukavasti tehtävissä. Palvelun avulla tavara liikkuu paikasta A, paikkaan B, tuossa tuokiossa 24/7. 

Voit käyttää palvelua myös auttaaksesi lähimmäisiäsi, kuten isovanhempia. Sovelluksella voit tilata ja maksaa noudon toisen puolesta. 

Kun tilaat tuotteita verkkokaupasta, esimerkiksi apteekista lääkkeitä noudettavaksi automaatista tai ruokakaupan valmiiksi keräillyn ja maksetun noutotilauksen, valitse toimitustavaksi nouto. Voit käyttää noutopalvelua kaikkiin noutoihin, joissa kuljettajamme voi hakea tuotteet puolestasi. 

Miten noutopalvelu toimii? 

Kun tarvitset jeesiä esimerkiksi paketin tai ruokakassin hakemisessa, voit tilata noudon Menevä-sovelluksella napauttamalla "ostoskärry" ikonia karttaikkunan yläkulmassa.  

  1. Täytä tarvittavat tiedot lomakkeelle ja vahvista nouto.
  2. Näet hinnan noutopalvelulle sovelluksessa etukäteen ja maksat kuljetuksen sovelluksen kautta valitsemallasi maksukortilla.
  3. Saat ilmoituksen, kun taksi on kuitannut tilauksen vastaanotetuksi, jonka jälkeen: 
  4. Voit seurata tilauksen etenemistä sovelluksesta. 

Jätämme kuljetuksen halutessasi kotiovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja voidaan välttää koronavirusepidemian aikana. Voit laittaa ohjeet kuskille lisätietokenttään. 

Mihin noutopalvelu ei sovellu?

Kuljettaja ei voi luonnollisesti noutaa puolestasi tuotteita, joiden luovuttamiseen vaaditaan tunnistautumista tilaajan henkilöllisyystiedoilla. Kaikki pakettiautomaattinoudot avauskoodilla sekä valmiiksi pakattujen ja maksettujen tilausten nouto onnistuu, kun tilauksen voi noutaa tilaustunnuksella tai esimerkiksi asiakkaan nimellä. Tarvittavat tiedot voi lisätä edellämainittujen ohjeiden mukaan ja käyttää lisätietokenttää. 

Emme valitettavasti voi kuljettaa suuria tuotteita. 

 

Tarkemmat ohjeet sovelluksen noutopalvelun käytöstä.