Menevä Murkina toimii nyt Menevä-sovelluksen maksettujen ostosten noutopalveluna.

Ilmainen tilauspuhelinnumero

0800 02120

Emme toimita enää keräiltäviä tilauksia.

Noutopalvelu Menevä-sovelluksessa

Menevä tarjoaa asiakkailleen noutopalvelua jotta pääset käyttämään palveluita kotoasi käsin. Kuljettajamme noutaa puolestasi ostoksesi tai muut tuotteet, kun valitset noutopalvelumme. Jätämme kuljetuksen halutessasi ovesi ulkopuolelle, jotta kasvokkain tapahtuvia kontakteja tapahtuisi mahdollisimman vähän koronaviruspandemian aikana. Kun tilaat tuotteita verkkokaupastasi, valitse toimitustavaksi Nouto. Kun tiedät, milloin ja mistä tilauksesi on noudettavissa, tilaa noutopalvelumme näin:

1. Päivitä sovellus

Varmista, että sinulla on käytössä Menevä-sovelluksen viimeisin versio. Päivitä sovellus tarvittaessa, jotta saat noutopalvelu-ominaisuudet käyttöösi.

Päivitä sovellus viimeisimpään versioon

2. Paina Nouto-nappia

Paina sovelluksen perusnäkymässä karttaikkunan vasemmassa alareunassa näkyvää "Nouto"-painiketta.

Aloitus

3. Syötä osoitetiedot

Syötä "Noutopalvelu"-ikkunassa noudon osoitetiedot. "Nouda osoitteesta" -kenttään syötetään osoite, josta tilauksesi noudetaan esim. kaupan, pakettiautomaatin, noutopisteen tai muun vastaavan osoite. "Toimita osoitteeseen" -kenttään syötä osoite johon haluat tilauksen toimitettavan. "Heti tai myöhemmin" -valinnan kautta voit valita haluatko tilauksen toimitettavaksi heti vai myöhempänä ajankohtana.

Osoitteiden syöttäminen noutopalvelussa

4. Syötä tilaustiedot

Napauta "Tilausnumero tai tilauksen tiedot" -kenttää. Täytä tähän kaikki tarvittava tieto, jonka kuljettaja tarvitsee tilauksesi noutamiseen ja toimittamiseen perille. Muistathan kirjoittaa myös noutopaikan tarkan nimen, jos se ei selviä osoitteesta, esim. liikkeen tai noutopisteen nimi.

Lisätietojen syöttäminen

5. Vahvista nouto

Napauta "Vahvista nouto" -painiketta. Huomaathan, että kontaktien minimoimiseksi noutopalvelun voi maksaa vain sovelluksen kautta maksukortilla.

Lisätiedot täytetty

6. Nouto vahvistettu

Saat lopuksi ruutuun ilmoituksen, että nouto on vahvistettu ja toimitus aikataulutettu. Voit seurata tilauksesi kuljetuksen etenemistä sovelluksen kautta.

Toimitusajan vahvistus