Lähde kumppaniksi!

Me tarjoamme tinkimätöntä ammattitaitoa ja laadukasta palvelua yrityksesi kuljetustarpeisiin. Pääkaupunkiseudulla sinun käytössäsi on viisikymmentä laadukasta autoa ja kuljettajaa jotka takaavat korkeatasoisen ja luotettavan palvelun 24/7.

Jos tarvitset helppokäyttöisen ja toimintavarman tilaustavan, jonka avulla päivittäiset kyytitilaukset on helppo hoitaa, me voimme auttaa tarjoamalla käyttöösi helpon Menevä-sovelluksen. Voit myös integroida matkat osaksi palveluasi hyödyntämällä meidän API-rajapintaa.

TILAAMINEN ON HELPPOA

Menevä-sovelluksen avulla kyytien tilaaminen on yksinkertaista, nopeaa ja luotettavaa. Voit tilata kyydin, lähettipalvelun, kuljetuksen Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai kyydin välietapeilla helposti etukäteen sovittuun hintaan. Voit valita useista eri maksutapavaihtoehdoista ja lisäksi yritysasiakkaana voit valita laskutusvaihtoehdon sinulle sopivalla laskutusvälillä.

Hyödyntämällä API-rajapintaamme voit tarjota asiakkaillesi lisäarvoa liittämällä helpon kyydin tilaamisen osaksi palveluasi.

ET MAKSA TURHASTA

Menevä-sovelluksella tilatut kyydit ovat kiinteästi hinnoiteltuja, tilaaminen on ilmaista ja piilokuluja ei ole. Kiinteä hinta arvioidaan perustuen valtakunnalliseen taksitaksaan sekä ajantasaiseen liikennetietoon. Sovelluksella tehdyistä tilauksista ei peritä laskutuslisää. Voit tilata kyydin ennakkoon ilman ennakkotilausmaksua. Saat tarvittaessa tilauksien tekemistä varten päätelaitteen ja teknisen tuen ilman lisäkuluja sinun ja asiakkaittesi käyttöön.

Aikaa säästyy, kun matkakuittien vieminen kirjanpitoon on nopeaa niiden ollessa valmiiksi sähköisessä muodossa.

Voimme toimittaa sinulle yksityiskohtaisen raportin tilatuista matkoista sekä laskutustiedot sovituilla aikajaksoilla, jolloin sinun on helppo seurata kuluja.

Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus alennuksiin toteutuneiden kyytien hinnoista. 

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA

Toteutamme kyytipalvelun toiveidesi mukaan. Toteutamme lisäpalvelut joustavasti. Esimerkiksi lentokenttänoutoihin tarjoamme ”Meet & Greet” palvelun, jonka avulla voit olla varma, että kuljettaja on ajallaan vastaanottamassa lentokentällä asiakasta sovitussa paikassa. Tai, jos tarvitset lähettipalvelua kuljettamaan tavaralähetyksiä nopeasti ja luotettavasti, se onnistuu kauttamme varmasti. Nopeat muutokset tai lisätarpeet hoidamme joustavasti ammattitaidolla. Yritysasiakkaana voit ottaa yhteyttä tukihenkilöön 24/7. 

Tapahtumajärjestäjälle tarjoamme apua kuljetusten järjestämiseen kokoluokasta riippumatta. Suurien tapahtumien kuljetuksiin voimme yhteystyöverkostomme avulla tehdä kilpailukykyisen tarjouksen. Henkilökuljetukset tapahtumiin ja sieltä pois voidaan toteuttaa esimerkiksi perustamalla tapahtumakohtainen Menevä taksitolppa palvelemaan sinun henkilökuntaasi tai asiakkaitasi. Voimme toimia partnerinasi koko tapahtuman ajan ja tarvittaessa myös mainostaa ennalta tapahtumaasi Menevä-takseissa yhteistyössä yrityksesi kanssa. 

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Onko sinulla ajatusta palvelusta, mihin kyytejämme voisi yhdistää? Ota yhteyttä, niin keskustellaan aiheesta!

YHTEYDENOTOT

Jos kiinnostuit, soita tai laita viestiä, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Etsitään parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeeseesi!

TUOMO HALMINEN Toimitusjohtaja
+358 50 520 8706 myynti@meneva.fi  

VILLE RIIHIMÄKI  Avainasiakaspäällikkö
+358 50 5058842 ville@meneva.fi