Koulutamme sinut Menevä-kuljettajaksi.

 

 

 

 

 

Etsimme joukkoomme tekijöitä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden uuteen uraan Menevä-kuljettajana. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta taksinkuljettajan työstä. Koulutuksessa valmistamme sinut taksinkuljettajan kokeeseen ja tarjoamme työpaikan kokeen läpäisemisen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan nyt!

 

Tule ajamaan Menevä-taksia

  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan
  • Luomme parhaat puitteet onnistumiselle
  • Palveluasenne ratkaisee – koulutamme myös uusia tekijöitä

Tarjoamme sinulle

  • Tarvittavat koulutukset ja jatkuvan tuen
  • Lähellä sijaitsevan oman varikon, josta löytyy autojen latausasema, pesupaikat ja sosiaalitilat
  • Riskittömän ja tuottoisan tavan edetä halutessasi yrittäjäksi – aloittaminen on helppoa.

 

 

 

 

 

 

Menevä yrityksenä

Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja alan kokemusta meillä on lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on yli 1500 taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Tunnemme taksialan kuin omat taskumme ja uskallamme tehdä rohkeita päätöksiä. Olemme se, joka toimii murroksessa – me emme seuraa vierestä. Emme etsi pikavoittoja, vaan rakennamme kestävää ja vastuullista yritystoimintaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Tartu tilaisuuteen!

Siirry allaolevasta linkistä Taksi-Instituutin sivulle josta voit ilmoittautua koulutukseen.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta taksinkuljettajan työstä. Tarvitset ainoastaan B-luokan ajokortin, joka on ollut voimassa vuoden, sinulla ei ole taksinkuljettajanluvan myöntämisen estäviä rikos- tai sakkorekisterimerkintöjä, etkä ole ajokiellossa. Koulutuksessa valmistamme sinut taksinkuljettajan kokeeseen ja tarjoamme työpaikan kokeen läpäisemisen jälkeen. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Koulutus kestää 10 arkipäivän ajan ja se tapahtuu pääsääntöisesti iltapainotteisesti klo 16 alkaen.

Koulutuksen hinta on 500 € (sis ALV). Teemme yhteistyötä Helsingin Taksipalvelu Oy:n kanssa. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus työllistyä Helsingin Taksipalvelun kautta.

 

Lisätietoja

Matteus Baeszler

matteus@meneva.fi

+358 50 4735305

 

Tutustu Menevä-kuljettajiimme

”Olen ollut kuljetusalalla jo pitkän aikaa, ajaen muun muassa UPS:lla ja Sinebrychoffilla jakeluautoa. TikTokissa tuli Menevän mainos vastaan, jossa oli hienot autot ja haettiin uusia kuljettajia lentokenttäkyyteihin. Katsoin heti, että tuo voisi olla sitä mihin itsekin haluaisin mukaan ja tässä sitä nyt ollaan. Olen nyt reilun kuukauden ajan ajanut taksia ja tykännyt, kun on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja siitä kun on kiirettä. 

On ollut kiva huomata, että ihmiset luottavat minuun. On lyhyessä ajassa tullut sellainen fiilis, että minusta ja Menevästä on jäänyt hyvä kuva asiakkaille. Asiakkaiden kanssa jutellessa on ollut kiva huomata, että kuinka Menevän kuljettajista pääosin on tykätty. 

Ajovuoroihin pitää vähän totutella, kun niitä sumplitaan esimerkiksi lentojen mukaan. Tietenkin taksamittarit ja muut vastaavat pikku jutut vaativat opettelua, mutta ne oppii nopeasti. Onneksi tämä porukka ja muut kuljettajat ovat hyvää sakkia, niin aina on jeesattu jos on sitä tarvinnut.

Taksihomma vaatii asiakaspalveluluonnetta, ystävällisyyttä, autonajotaitoa ja paikallistuntemusta. Kannattaa olla rohkea ja kokeilla. Tietenkin paineensietokyky on myös plussaa, sillä asiakkailla saattaa välillä olla kiire.”

Sebastian Maijala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taksinkuljettajan työ on mukavaa hommaa

"Taksiurani alkoi siitä, kun olin jonkin aikaa työttömänä. Halusin löytää nopeasti töitä, jotta saisin rahaa. Laitoin hakemuksia kaikkialle ruokalähettipalveluista lähtien, kunnes näin Menevän rekrymainoksen sosiaalisessa mediassa. Hain paikkaa, kävin haastattelussa ja sain töitä. 

Tein aiemmin putkimiehen töitä sekä olen tehnyt töitä myös rakennusalalla. Taksinkuljettajan työ on itselleni kevyttä työtä aikaisempiin ammatteihin nähden. Enää ei tarvitse työpäivän jälkeen olla kipeänä, kun työ ei ole niin fyysistä. Taksityössä helpointa on ehdottamasti ajaminen uudella hienolla sähköautolla ja plussaa, että samalla ajaessa tienaa. Vaikeinta tässä työssä lienee odottelu, kun esimerkiksi tolpalla odottaa kyytiä, silloin ei kassa juokse eikä tienaa rahaa. 

Tykkään ajaa pitkiä vuoroja, jotta tienaan enemmän. Siihen on hyvä mahdollisuus, jos vain jaksaa autoa ja palvella asiakkaita. Tätä en ole päässyt aiemmissa töissäni kokemaan. Vaikken puhu Suomea täydellisesti vielä, niin voin sitä harjoitella tässä. He ymmärtävät minua ja saan käydä heidän kanssa hauskoja keskusteluja."

Juri Adamenko