Toiminnan kasvaessa haemme uusia toimihenkilöitä!

Tule mukaan taksialan parhaaseen porukkaan rakentamaan uutta. 

 

Haussa tekijätyyppejä vahvistamaan työnjohtoa ja myyntiä.

Työnjohtaja työskentelee Menevän kumppaneina toimivien taksiyrittäjien ja palkattujen taksinkuljettajien kanssa. Tehtäviin kuuluu koulutus, työnaikainen tuki, rekrytointi ja kehitystyöt.

Odotamme sinulta taksialan kokemusta. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työnjohtajana sinulla on tukenasi joukko kokeneita ammattilaisia, jotka perehdyttävät työhön sekä auttavat sinua kehittymään työssäsi. 

Myyntipäällikön tai asiakkuuspäällikön tehtävässä edistät Menevän kasvua luomalla aktiivisesti uusia asiakaskontakteja. Työ on itsenäistä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja työskentelet yhteisten tavoitteiden eteen sujuvasti, oma-aloitteisesti sekä osana tiimiä. Olet määrätietoinen ja tuloshakuinen työssäsi. Kokemus taksialasta on plussaa, mutta ei välttämätön edellytys onnistumiselle työssä.

 

Tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön, haasteita kantokykysi mukaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä voidaan tehdä osin myös etänä, päätoimipaikkamme on Helsingin Kalasatamassa.

 

Menevä Oy on yksityisomisteinen taksialan yritys, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla sekä muun muassa Lahdessa, Tampereella, Oulussa, Iisalmessa, Jyväskylässä, Turussa, Kuopiossa ja Porissa. Palvelualue laajenee myös muille paikkakunnille Suomessa.

Menevä Oy tuottaa Kela-taksipalvelun Päijät-Hämeen sekä Helsingin ja Uudenmaan alueilla. 

 

Jos kiinnostuit ja haluat olla osa kasvutarinaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.6.2019. 

Lisätiedot toimista: 

Tuomo Halminen 

050-5208706 tuomo@meneva.fi

 

Hakemukset cv:ineen ja palkkatoivomuksineen: mari@helsingintaksipalvelu.fi