Menevä on takuuhyvä taksipalvelu.

Menevä-taksit palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti. Tilausvälityskeskuksemme välittää ajoja yli viidellätoista paikkakunnalla. Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta jo yli neljänkymmenen vuoden ajalta. Tavoitteemme on tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa ympäri Suomen. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti.

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Sovelluksella: 

 • Tilaat taksin heti- tai ennakkotilauksena
 • Saat kiinteän hinnan matkalle halutessasi
 • Seuraat saapuvaa autoa kartalta
 • Näet ajantasaisen saapumisaika-arvion
 • Voit laittaa viestin kuljettajalle
 • Kyydin kuitanneen auton ja kuljettajan tiedot näkyvät sovelluksessa
 • Voit maksaa sovelluksen kautta turvallisesti kaikilla maksukorteilla tai valita maksun autossa 
 • Saat kuitin sähköpostiin
 • Lisäämällä suosikkiosoitteita voit nopeuttaa tilaamista
 • Voit jakaa matkan hinnan kavereiden kanssa tasan autossa
 • Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maksuttomasta numerosta 24/7

Taksin tilaaminen

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta, kun olet syöttänyt matkalle nouto- ja määränpääosoitteet. Tilauksen jälkeen saat vahvistustekstiviestin puhelimeesi. Tilauksen tekemisen jälkeen voit lähettää viestin klikkaamalla "Tiedot" ja viesti kuljettajalle.  Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat notifikaation ja voit seurata autoa kartalta ja näet arvioidun saapumisajan sovelluksessa. 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina ottaa meihin helposti yhteyttä soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

Taksin ennakkotilaus

Meiltä tilaat taksin ennakkoon ilman ennakkolisämaksua. Ennakkotilaus hoituu sovelluksella ja nettilomakkeella helposti: voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat notifikaation sovelluksesta sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Voit myös tilata ennakkokyydin soittamalla tilausnumeroon 0800 02120. 

Maksutavat

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta - hyppää autoon ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Maksu hoituu automaattisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Valitse maksutavaksi luottokortti ja kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Kyydin voit maksaa myös autossa matkan päätteeksi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen - kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä. 

Kiinteä hinta

Saat meiltä aina kiinteän hinnan matkallesi, kun lähtö-ja määränpääosoitteet ovat tiedossamme. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti.

Kiinteähintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Mikäli olet tilannut matkan antamalla vain noutopaikan osoitteen, emme voi antaa matkalle hintatietoa etukäteen vaan matkan hinta muodostuu mittaritaksan mukaisesti.

Menevän kaupunkikohtaisen taksahinnaston voit tarkistaa palvelualuesivuiltamme.

Suosikkiosoitteet

Voit lisätä sovellukseen suosikkiosoitteita kuten koti- ja työ-osoitteen, joita käytät usein matkasi lähtö- tai määränpään osoitteena. Näin voit tehdä matkan tilaamisesta mahdollisimman sujuvaa. Suosikkipaikan voi asettaa "Asetukset" ja "Suosikkipaikat" valikosta tai tilausnäkymässä klikkaamalla osoitekenttää "Uusi suosikkipaikka" ja klikkaamalla + merkkiä. Voit myös lisätä viestin kuljettajalle osoitetiedon lisäksi, joka menee automaattisesti tiedoksi kuljettajalle.  

Maksun jakaminen

Voit jakaa kyydin hinnan kavereiden kesken tasan kätevästi sovelluksen kautta. Maksun jakaminen toimii, kun kaikilla on ladattuna Menevä-sovellus ja sovellukseen on syötetty maksukorttitiedot. Maksutavaksi valitaan maksukortti. Maksun jakaminen on mahdollista vain matkan aikana. 

Kun olet taksissa, näet sovelluksessa vaihtoehdon “Jaa maksu” kuljettajatietojen kohdalla. Paina tätä vaihtoehtoa ja valitse yhteystiedoistasi kenen kanssa haluat jakaa maksun. Jos näillä henkilöillä on käytössään Menevä –sovellus, he saavat ilmoituksen sovellukseensa. Jos heillä ei ole Menevä –sovellusta, he saavat puhelimeensa normaalin tekstiviestin josta voi ladata sovelluksen. Maksun jakamispyyntö on tämän jälkeen vielä hyväksyttävä. Jokainen maksun jakava henkilö saa oman kuitin sähköpostiin automaattisesti. 

NYT 5 € ALENNUS UUSILLE ASIAKKAILLE

Tarjoamme mukavan edun uusille sovellusasiakkaille. Saat viiden euron arvoisen etukoodin käyttöösi heti. Lataa sovellus ja lisää etukoodi: ALE5 ja voit käyttää sen silloin kuin haluat.

Etu on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole tehneet vielä varauksia Menevä-sovelluksella.

KATSO TÄSTÄ TARKEMMAT OHJEET ALENNUKSEN KÄYTTÖÖN!

ANNA PALAUTETTA

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!

 

TIETOSUOJA

Voit lukea lisää palvelujemme tietosuojasta täältä: Evästeet, tietosuoja ja rekisteriseloste

 

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!