Menevä on takuuhyvä taksipalvelu.

Menevä-taksit palvelevat asiakkaita pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa. Laajennamme syksyn aikana palvelun myös muille paikkakunnille Suomessa. Menevällä voit matkustaa ennakoitavalla kustannuksella ja maksaa nykyaikaisilla maksutavoilla. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti. Kaikki Menevä kyydit ajetaan laadukkaalla ja vähäpäästöisellä kalustolla.

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Vaihdamme tilausvälitysjärjestelmän toimittajaa elokuun alusta 2018 alkaen. Uuden asiakassovelluksen toteuttajana on Riide (UK). 
Huom! Uusi sovellus ei päivity automaattisesti. Mikäli sinulla on jo Menevä-sovellus ladattuna puhelimeesi ennen elokuuta 2018, pyydämme ystävällisesti lataamaan sovelluksen uudelleen, jolloin pääset käyttämään uutta sovellusta ja hyödyntämään sen monipuolisia ominaisuuksia! 

TAKSIN TILAAMINEN

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun, jonka jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. 
Sovelluksen avulla voit lähettää varauksen yhteydessä viestin kuljettajalle, jossa voit tarvittaessa antaa lisätietoa noutoa varten - klikkaa viesti kuljettajalle kenttää ja kirjoita viesti ennen tilauksen lähettämistä. Näet kiinteän hinnan matkallesi etukäteen ennen tilausta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin puhelimeesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat uuden viestin jossa on mukana linkki auton seuraamiseksi kartalta sekä arvioitu saapumisaika. Voit myös jakaa linkin helposti kaverille! 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

ENNAKKOTILAUS

Taksin ennakkotilaus hoituu sovelluksella helposti. Voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat kuittauksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Menevä-sovelluksella tehtyihin ennakkotilauksiin ei lisätä ennakkotilausmaksua! 

MAKSA SUJUVASTI

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta - hyppää autoon ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Maksu hoituu automaattisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Valitse maksutavaksi luottokortti ja kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan ja ajantasaisen liikennetilannearvion mukaisesti. Sovelluksen kautta tilatun taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen hinta, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Kyydin voit maksaa myös autossa matkan päätteeksi kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen - kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi. Mikäli olet tilannut matkan antamalla vain noutopaikan osoitteen, emme voi antaa matkalle hintatietoa etukäteen vaan matkan hinta muodostuu mittaritaksan mukaisesti. Menevän taksahinnaston voit tarkistaa tästä.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Sovelluksella tilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua sovelluksella tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä. 

ANNA PALAUTETTA

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun 1-5 tähteä sekä kirjoittaa viestin meille. Antamalla neljä tai enemmän tähtiä, voit kerätä itsellesi suosikkitaksilaivueen. Tulevat taksitilaukset ohjautuvat ensisijaisesti suosikeillesi, mikäli ovat alueellasi. 

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  

Lue lisää sovelluksen käytöstä osiosta: Usein kysytyt kysymykset

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Menevä-taksit palvelevat joustavasti erilaisissa elämäntilanteissa sekä yritysmaailman tarpeissa. Kuljetamme tavarakuljetuksia, järjestämme tapahtumakuljetuksia sekä tarjoamme asiakkaille lisäapua, joka luontevasti sopii osaksi hyvin palvelevaa taksikyytiä. Käytössämme on myös invatakseja ja tila-autoja. 

Jos tarvitset räätälöityä palvelua - ota rohkeasti yhteyttä! Me autamme sinua mielellämme. 
Siirry tästä yhteystietoihin

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

Menevä sovelluksella tilaamassa taksia

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!

Haemme Menevä-yrittäjiä ajamaan Menevä-keskuksen ajoja. Lue lisää yrittäjyydestä ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää aiheesta!