Menevä on takuuhyvä taksipalvelu.

Menevä-taksit palvelevat asiakkaita valtakunnallisesti. Tilausvälityskeskuksemme välittää ajoja Hangosta Nuorgamiin. Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, jolla on alan kokemusta jo lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tavoitteemme on tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa ympäri Suomen. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti.

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. 

Olemme päivittäneet sovelluksen uuteen versioon 2/2021, jos olet ladannut Menevä-sovelluksen jo aiemmin puhelimeesi - käy päivittämässä versio sovelluskaupassasi ja saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi, kuten muun muassa maksutavat Google Pay ja Apple Pay.

Sovelluksella: 

  • Tilaat taksin heti tai ennakkotilauksena
  • Saat kiinteän hinnan matkallesi
  • Seuraat saapuvaa autoa kartalta
  • Näet ajantasaisen saapumisaika-arvion
  • Voit laittaa viestin kuljettajalle
  • Kyydin kuitanneen auton ja kuljettajan tiedot näkyvät sovelluksessa
  • Voit maksaa sovelluksen kautta turvallisesti kaikilla maksukorteilla (myös Google Pay tai Apple Pay) tai valita maksun autossa 
  • Saat kuitin sähköpostiin
  • Lisäämällä suosikkiosoitteita voit nopeuttaa tilaamista
  • Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maksuttomasta numerosta 24/7

Tarjoamme sovelluksen kautta myös yritys- tai laskutustilin, joka palvelee yritysasiakkaiden taksimatkoissa. Kysy lisää: myynti@meneva.fi

Taksin tilaaminen

Ladattuasi Menevä-sovelluksen puhelimeesi rekisteröidy palveluun. Tämän jälkeen voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen joko heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit myös valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta. Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin sovellukseesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat notifikaation ja voit seurata autoa kartalta sekä näet arvioidun saapumisajan sovelluksessa. 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

Menevällä taksitilauksen tekeminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina helposti ottaa yhteyttä meihin soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

Taksin ennakkovaraus

Meiltä teet taksin ennakkovarauksen ilman lisämaksua. Ennakkovaraus hoituu helposti sovelluksella ja nettilomakkeella: voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan. Saat sovelluksessa notifikaation sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Voit tilata kyydin ennakkoon myös soittamalla tilausnumeroon 0800 02120. 

Maksutavat

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta – astu vain kyytiin ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Sovelluksella maksu hoituu turvallisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Nyt voit valita myös Google Pay tai Apple Pay -maksutavan ja maksat aina helposti. Kun valitset maksutavaksi maksukortin, kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. 

Jos valitset sovelluksella maksutavaksi käteinen, kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi. Maksaa voit kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä. 

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä myös useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit. 

Yritysasiakkaille on olemassa yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä. 

Kiinteä hinta

Saat meiltä aina kiinteän hinnan sovelluksella tilatulle matkallesi. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti.

Kiinteähintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu ja kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Menevän kaupunkikohtaisen taksahinnaston voit tarkistaa palvelualuesivuiltamme.

Suosikkiosoitteet

Voit lisätä sovellukseen suosikkiosoitteita kuten koti- ja työosoitteet, joita käytät usein matkasi lähtö- tai määränpääosoitteina. Näin voit tehdä matkan tilaamisesta mahdollisimman sujuvaa. Suosikkipaikan voi asettaa "Omat tiedot" ja "Suosikit"-valikosta tai tilausnäkymässä klikkaamalla "+ Lisää" -merkkiä.  

Nyt 5 € alennus uusille asiakkaille

Tarjoamme mukavan edun uusille sovellusasiakkaille. Saat viiden euron arvoisen etukoodin käyttöösi heti. Lataa sovellus ja lisää etukoodi: ALE5 ja voit käyttää sen silloin kuin haluat. 

KATSO TÄSTÄ TARKEMMAT OHJEET ALENNUKSEN KÄYTTÖÖN!

Anna palautetta

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun asteikolla 1-5 tähteä ja kirjoittaa viestin meille.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia palaute@meneva.fi. Kiitos! 

 

TIETOSUOJA

Voit lukea lisää palvelujemme tietosuojasta täältä: Evästeet, tietosuoja ja rekisteriseloste

 

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!