Menevä on takuuhyvä taksipalvelu

Menevä-taksi palvelee asiakkaita valtakunnallisesti. Välitämme ajoja aina Hangosta Nuorgamiin. Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja meillä on alan kokemusta jo lähes viidenkymmenen vuoden ajalta.

Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa ympäri Suomen. Haluamme tuottaa hyvää taksipalvelua kaikille asiakkaille 24/7 ympäri vuoden ja olla reilu kumppani taksiautoilijoille.

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti.

 

LATAA SOVELLUS JA NAUTI UUSISTA OMINAISUUKSISTA

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store-sovelluskaupoista. Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365.

Olemme päivittäneet sovelluksen uuteen versioon 1/2022. Jos olet ladannut Menevä-sovelluksen jo aiemmin puhelimeesi, käy päivittämässä versio sovelluskaupassasi ja saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi. Uuteen versioon on mm. lisätty mahdollisuus lisätä välipysähdys matkareitille.

Sovelluksella:

 • Tilaat taksin heti tai ennakkotilauksena
 • Saat kiinteän hinnan matkallesi
 • Seuraat saapuvaa autoa kartalta
 • Näet ajantasaisen saapumisaika-arvion
 • Voit laittaa viestin kuljettajalle
 • Kyydin kuitanneen auton ja kuljettajan tiedot näkyvät sovelluksessa
 • Voit maksaa sovelluksen kautta turvallisesti kaikilla maksukorteilla (myös Google Pay tai Apple Pay) tai valita maksun autossa
 • Saat kuitin sähköpostiin
 • Lisäämällä suosikkiosoitteita voit nopeuttaa tilaamista
 • Voit lisätä välipysähdyksen matkareitille
 • Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maksuttomasta numerosta 24/7

Tarjoamme sovelluksen kautta myös yritys- tai laskutustilin, joka palvelee yritysasiakkaiden taksimatkoissa. Kysy lisää: myynti@meneva.fi

 

Taksin tilaaminen

Kun olet ladannut Menevä-sovelluksen puhelimeesi, rekisteröidy palveluun. Voit tilata sovelluksella taksin haluamaasi osoitteeseen joko heti tai tehdä ennakkovarauksen myöhempää ajankohtaa varten. Voit myös valita haluamasi ajoneuvotyypin ja maksutapavaihtoehdon suoraan sovelluksesta.

Tilauksen jälkeen saat vahvistusviestin sovellukseesi. Kun Menevä-taksi on kuitannut kyydin, saat ilmoituksen puhelimeesi ja voit seurata autoa kartalta. Lisäksi näet sovelluksessa taksin arvioidun saapumisajan. 

Nyt voit myös lisätä matkareitille välipysähdyksen painamalla plus-merkkiä nouto-osoiterivillä! 

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120.

Taksin tilaaminen on aina ilmaista. Voit perua tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi. Tehtyyn tilaukseen liittyvässä ongelmatilanteessa voit aina helposti ottaa yhteyttä meihin soittamalla maksuttomaan numeroon: 0800 02120.

 

Taksin ennakkovaraus

Meiltä teet taksin ennakkovarauksen ilman lisämaksua. Ennakkovaraus hoituu helposti sovelluksella tai nettilomakkeella. Voit tilata kyydin ennakkoon myös soittamalla tilausnumeroon 0800 02120.

Sovelluksessa voit määrittää haluamasi lähtöajankohdan ja saat ilmoituksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa.

 

Maksutavat

Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta ja matkustamisesta vaivatonta – astu vain kyytiin ja hyppää ulos matkasi päätteeksi. Sovelluksella maksu hoituu turvallisesti ja kuitin saat suoraan sähköpostiisi. Kun valitset maksutavaksi maksukortin, kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Nyt voit valita myös Google Pay- tai Apple Pay -maksutavan.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä.

Maksutapoja voit lisätä valikon kautta valitsemalla maksutavat ja lisäämällä maksukorttitiedot. Voit lisätä myös useita kortteja. Sovelluksen kautta käyvät kaikki luottokortit.

Jos valitset sovelluksella maksutavaksi "käteinen", kyytisi maksetaan autossa matkan päätteeksi. Maksaa voit kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä.

Yritysasiakkaille on olemassa yritystili, jonka avulla voi matkustaa joko laskulle tai käyttämällä yrityksen korttitiliä.

 

Kiinteä hinta

Saat meiltä aina kiinteän hinnan sovelluksella tilatulle matkallesi. Kiinteä hinta lasketaan Menevän taksitaksan mukaisesti.

Kiinteähintaisen taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen maksu ja kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Menevän kaupunkikohtaisen taksahinnaston voit tarkistaa palvelualuesivuiltamme.

 

Suosikkiosoitteet

Voit tehdä taksin tilaamisesta entistä sujuvampaa lisäämällä sovellukseen suosikkiosoitteitasi. Voit lisätä sovellukseen esimerkiksi koti- ja työosoitteet, joita käytät usein matkasi lähtö- tai määränpääosoitteina.

Suosikkipaikan voi asettaa "Omat tiedot" ja "Suosikit"-valikosta tai tilausnäkymässä klikkaamalla "+ Lisää" -merkkiä.

 

Nyt 5 € alennus uusille asiakkaille

Tarjoamme mahtavan edun kaikille uusille sovellusasiakkaille. Saat 5 euron arvoisen etukoodin käyttöösi heti.

Lataa sovellus ja lisää etukoodi: ALE5 voit käyttää sen, kun itse haluat.

KATSO TÄSTÄ TARKEMMAT OHJEET ALENNUKSEN KÄYTTÖÖN!

 

Anna palautetta

Mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaiden antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.

Sovelluksella voit antaa palautetta heti matkan päätyttyä. Voit antaa kyydille yleisarvostelun asteikolla 1–5 tähteä sekä kirjoittaa meille viestin.

Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palaute@meneva.fi

 

TIETOSUOJA

Voit lukea lisää palvelujemme tietosuojasta täältä: Evästeet, tietosuoja ja rekisteriseloste

 

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!