Menevä on paras taksipalvelu.

Menevä-taksit palvelevat asiakkaita pääkaupunkiseudulla ja 1.7. alkaen myös muilla paikkakunnilla Suomessa. Menevällä voit matkustaa ennakoitavalla kustannuksella ja maksaa nykyaikaisilla maksutavoilla. 

Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että matkustat turvallisesti ja mukavasti. Kaikki Menevä kyydit ajetaan laadukkaalla ja vähäpäästöisellä kalustolla.

TAKSIN TILAAMINEN

Lataamalla Menevä-sovelluksen puhelimeesi voit tilata taksin helposti 24/7/365. Sovelluksen avulla näet aina matkan hinnan etukäteen, tilauksen hyväksymisen jälkeen voit seurata tilaamaasi autoa kartalta ja odottaa rauhallisin mielin auton saapumista. Kiinteä hinta lasketaan taksitaksan ja ajantasaisen liikennetilannearvion mukaisesti.

Sovelluksen avulla voit lähettää viestin kuljettajalle, jossa voit tarvittaessa antaa lisätietoa noutoa varten - klikkaa viesti kuljettajalle kenttää ja kirjoita viesti ennen tilauksen lähettämistä.

Maksuttoman Menevä-sovelluksen voit ladata Google Play- tai App Store -sovelluskaupoista.

Voit tilata Menevä-taksin myös nettisivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla maksuttomaan tilausnumeroon: 0800 02120. 

ENNAKKOTILAUS

Taksin ennakkotilaus hoituu sovelluksella helposti. Voit määrittää sovelluksessa haluamasi lähtöajankohdan- tai milloin haluat olla perillä määränpäässä. Saat kuittauksen sinua saapumaan tulevalta autolta noin 15-30 minuuttia ennen toivottua lähtöaikaa. Menevä-sovelluksella tehtyihin ennakkotilauksiin ei lisätä ennakkotilausmaksua! 

MAKSA SUJUVASTI

Kyydin voit maksaa autossa matkan päätteeksi yleisimmillä maksukorteilla, lähimaksulla tai käteisellä. Lisäämällä maksukorttisi sovellukseen teet maksamisesta vaivatonta. Valitse maksutavaksi luottokortti ja kiinteä hinta varataan kortiltasi hetki ennen matkaa ja veloitetaan automaattisesti matkan päätyttyä. Kuitin saat suoraan sähköpostiisi.

Sovelluksen kautta tilatun taksimatkan hinta sisältää yhteensä viisi minuuttia odotusaikaa koko matkan aikana. Ylittävältä ajalta peritään taksitaksan odotusmaksun mukainen hinta, kyseinen osuus veloitetaan autossa matkan jälkeen.

Maksamalla taksimatkan sovelluksen kautta, voit tilata ennakkoon maksettuja kyytejä esimerkiksi perheenjäsenille, yritysvieraille tai lähettää tavaralähetyksiä.

Sovelluksella tilauksen tekeminen on ilmaista. Voit perua sovelluksella tekemäsi tilauksen ilman kuluja, mikäli auto ei ole vielä hyväksynyt tilaustasi.

ANNA PALAUTETTA

Sinun mielipiteesi on meille tärkeä! Arvostamme asiakkaidemme antamaa palautetta ja käytämme palautteen palvelun kehittämiseen.   

Voit antaa matkastasi palautetta sovelluksella heti matkan päätyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa tai ideoita palvelun kehittämiseksi, voit olla meihin helposti yhteydessä myös palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@meneva.fi. Kiitos!  

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Menevä-taksit palvelevat joustavasti erilaisissa elämäntilanteissa sekä yritysmaailman tarpeissa. Kuljetamme tavarakuljetuksia, järjestämme tapahtumakuljetuksia sekä tarjoamme asiakkaille lisäapua, joka luontevasti sopii osaksi hyvin palvelevaa taksikyytiä. Käytössämme on myös invatakseja ja tila-autoja. 

Jos tarvitset räätälöityä palvelua - ota rohkeasti yhteyttä! Me autamme sinua mielellämme.

 

Menevä-taksit ovat syrjinnästä vapaa-alue. Tervetuloa kyytiin!

 

Valkoinen Menevä-taksi kauppatorilla

 

Palvelemme sinua kaikissa menoissa ympäri vuorokauden!

Haemme Menevä-yrittäjiä ajamaan Menevä-keskuksen ajoja. Lue lisää yrittäjyydestä ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää aiheesta! 

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Menevä-taksinkuljettajana, voit ottaa yhteyttä  info@meneva.fi. Lue lisää menevästä työpaikkana tästä.