Edullinen ja nopea vaihtoehto koronatestaukseen

Suomen suurin ensihoito- ja sairaankuljetusyritys 9Lives on avannut drive-in-koronatestauspisteitä pääkaupunkiseudulle. Drive-in testiin pääsee mutkattomasti yhden luukun taktiikalla. Lääkärin lähete sisältyy testin hintaan, ja se toimitetaan ajanvarauksen jälkeen sähköisesti suoraan testauspaikalle. Varauksen yhteydessä asiakas voi myös kätevästi varata taksikyydin testiin. Tällöin taksikyydin hinta sisältyy testaukseen eikä asiakkaan tarvitse erikseen hakea Kela-korvausta. 

9Lives testauspisteet sijaitsevat Ala-Tikkurilassa, Keilaniemessä, Hartwall areenalla sekä Koivukylässä. 

Testitulokset valmistuvat jopa 20 minuutissa

9Lives testauspisteissä asiointi on vaivatonta ja testitulokset tulevat nopeasti. Useimmissa tilanteissa riittävä pikatesti valmistuu 20 minuutissa ja virallinen PCR-testi jopa 12 tunnissa. 

Taksikyydillä koronatestiin

9Lives ja Menevä tarjoavat palvelun, jonka avulla asiakas voi varata ajanvarauksen yhteydessä myös taksikyydin drive-in testaukseen. Tällöin Menevän tilauskeskus ottaa yhteyttä asiakkaaseen tunnin sisällä ajanvarauksesta ja sopii tarkemman ajankohdan kyydille. Taksimatka sisältyy testauksen hintaan eikä siitä tarvitse hakea Kelakorvausta jälkikäteen.

Kela korvaus taksimatkasta edellyttää koronainfektion oireita tai altistumisen tartunnalle.

Taksimatkan aikana turvallisuus taataan, niin kuljettajalle kuin asiakkaallekin, huolehtimalla hyvin hygieniasta ja välttämällä kaikkia turhia kontakteja. Kaikki Menevän taksinkuljettajat käyttävät aina maskia asiakkaan ollessa kyydissä. Lisäksi käytössämme on koronasuojattuja takseja, joissa on asennettuna pleksi- tai muovisuoja, joka suojaa pisaratartunnoilta.
 

Lisätietoa palvelusta sekä nettiajanvaraus 9Lives verkkosivuilla.

Siirry 9Lives sivulle