Menevä-kuljettajaksi?

Menevä-takseja ajavat Helsingin Taksipalvelun ammattikuljettajat. Palkkaamme jatkuvasti uusia kuljettajia päätoimiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Ota yhteyttä ja hae meille töihin! 

Jotta pääset Menevän rattiin sinulla tulee olla taksinkuljettajan ammattiajolupa. Jos sinulla on ammattiajolupa ja ajokokemusta - ole hyvä ja ota yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät alla. 

Mikäli vasta haaveilet taksinkuljettajan työstä, niin autamme sinua alkuun kertomalla perusasioita ammattiluvan hankinnasta, taksinkuljettajakurssista- ja kokeista ja muista käytännön seikoista Helsingin Taksipalvelun sivuilla. Aloitteleva kuljettaja saa meillä täyden tuen ammatin oppimisessa käytännön tasolla.

Taksityö on asiakaspalveluammatti, jossa jokainen työpäivä on erilainen.

Taksimme toimivat Helsingin alueella ja myös ympäryskunnissa. Työ on hyvin itsenäistä. Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi, niiden lukumäärään, sekä siihen miten painotat päivä- ja yövuoroja. Taksiala tarjoaa aktiiviselle henkilölle hyvän ammatin tai sivutyön. Sivutoimisena työnä taksiammatti on erinomainen harrastus ja tällöin kaikki harrastuksesi menot ovatkin tuloja! Aktiivinen ja motivoitunut taksinkuljettaja ansaitsee hyvin. Kuten missä tahansa työssä, myös taksinkuljettajana onnistuminen on kuljettajasta itsestänsä kiinni!

Jätä hakemus Helsingin Taksipalvelun sivuilla tai ota yhteyttä:

Waldemar Toivio
+358 50 555 4611
walde@helsingintaksipalvelu.fi
 

Menevä-taksi Clarion hotellin edessä