Autoilijakumppaniksi Menevälle.

Me haluamme, että taksialalla toimijoilla on hyvät edellytykset kehittää yritystoimintaa ja tehdä tehokkaasti taksityötä, unohtamatta toimivaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Yhteistyömallimme kautta sinun on helppo päästä mukaan Menevä-perheeseen ja saada muun muassa tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille, sekä alalle uusina tuleville yrittäjille, joustavasti oman tilanteen mukaan. Menevä-perheeseen liityt helposti mukaan. Menevän malli sopii hyvin yrittäjälle, joka haluaa autoilleen lisää ajoja oman tilausvälityksen lisäksi, tai kuljettajalle joka on kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä.

Asiakkaiden lisäksi käytössäsi on helppokäyttöinen ja toimintavarma tilausvälitysjärjestelmä ja kuljettaja-sovellus, jonka käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa. Saat tarvittavat koulutukset, tukea yritystoimintaan sekä apua markkinointiin ja myyntiin tarpeidesi mukaan. 
 

Tartu tilaisuuteen

Me autamme sinua kaikessa, jotta sinä voit
keskittyä siihen, mikä on asiakkaille tärkeintä: hyvään palveluun. 
 

Uusimaa

Menevä ei tällä hetkellä etsi uusia autoilijakumppaneita Uudenmaan alueella, meillä on riittävästi autoja Helsingin, Pääkaupunkiseudun, Uudenmaan alueen tarpeisiin. Meille on tärkeätä varmistaa, että nykyisten kumppaneidemme tulot ovat hyvällä tasolla ennen kuin otamme uusia yrityksiä mukaan välitykseemme.

Mikäli olet kiinnostunut ajamaan Menevän ajoja palkattuna kuljettajana, katso: www.helsingintaksipalvelu.fi

Toimintamme kasvaessa haemme uusia autoilijoita välitykseemme tulevan vuoden aikana. Jos olet kiinnostunut toimimaan Menevän kumppanina Uudenmaan alueella, jätä yhteystietosi alta löytyvään lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä ensimmäisten joukossa!

 

Taksimestari

JUSSI PATRIKAINEN Taksimestari
+358 50 337 3230 jussi@meneva.fi 
Helsinki

Varaathan ajan tapaamiselle etukäteen, kiitos!

 

Muu Suomi

Muualla Suomessa etsimme aktiivisesti uusia autoilijakumppaneita. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Menevän autoilijakumppanina, voit olla yhteydessä suoraan Pohjois-Suomen, Pirkanmaan, Itä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueiden omiin aluemestareihin!

 

Aluemestarit

TOMMI KEMPPINEN Pirkanmaa, Aluemestari
+358 50 443 4547 tommi@meneva.fi

TONI KÄHKÖNEN Pohjois-Suomi, Aluemestari
+358 50 440 8600 toni@meneva.fi

LEIF KARLSSON Varsinais-Suomi, Aluemestari
+358 50 471 0470 leif@meneva.fi

JUSSI PATRIKAINEN Itä-Suomi
+358 50 337 3230 jussi@meneva.fi 

 

 

Olen kiinnostunut toimimaan Menevän autoilijakumppanina Uudellaamaalla