Tule ajamaan Kela-taksia kannattavasti

Haemme autoilijoita viiteen eri maakuntaan ajamaan Kela-taksia. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Kela kilpailutti korvaamiensa taksimatkojen eli Kela-taksin palveluntuottajat, ja jokaiseen maakuntaan valittiin kaksi palveluntuottajaa. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Menevä sai kilpailutuksessa haltuunsa viisi maakuntaa

  • Kainuun
  • Keski-Suomen
  • Pohjois-Karjalan
  • Etelä-Karjalan
  • Varsinais-Suomen

Haemme nyt autoilijakumppaneita ajamaan Kela-taksia näihin maakuntiin. Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin.

Menevä on varma valinta

Meillä Menevällä on paljon kokemusta Kela-taksipalvelujen järjestämisestä. Palvelumme on todettu toimivaksi niin kuntien, asiakkaiden kuin autoilijoidenkin puolesta.

Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alan uusille yrittäjille. Olemme hyvä valinta, jos haluat lisää ajoja oman tilausvälityksen oheen tai olet kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. Saat meiltä tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen.

Olemme Suomen suurin kotimainen taksialan perheyritys, ja meillä on alan kokemusta lähes viidenkymmenen vuoden ajalta. Tilausvälityksessämme on toistatuhatta taksiautoa, ja palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti aina Hangosta Nuorgamiin.

Tartu tilaisuuteen!

Jos ja kun olet kiinnostunut Kela-taksin ajamisesta ja Menevä-autoilijana toimimisesta, kannattaa autoilijakumppaniksi hakea nopeasti. Olemme jo aloittaneet autoilijahankinnat sekä kiertäneet maakuntien paikkakunnilla infokiertueen voimin.

Hae nyt autoilijakumppaniksi alla olevalla hakemuslomakkeella ja tule osaksi Menevä-perhettä!