Tule ajamaan Kela-kyytejä kannattavasti!

Menevä on valittu Kelan korvaamien matkojen toiseksi palveluntuottajaksi Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan ja Varsinais-Suomen maakuntiin. Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen, valvonnan, maksuliikenteen ja raportoinnin. 

Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Ryhdy ajamaan Kela-kyytejä yhteistyömallimme kautta ja tule osaksi Menevä-perhettä. Saat meiltä tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen. Mallimme sopii monen kokoisille taksiyrityksille sekä alalle uusina tuleville yrittäjille, joustavasti oman tilanteen mukaan. Mallimme toimii hyvin yrittäjälle, joka haluaa autoilleen lisää ajoja oman tilausvälityksen lisäksi sekä kuljettajalle, joka on kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä. 
 

Tartu tilaisuuteen

Saat meiltä tarvittavat koulutukset, tukea yritystoimintaan sekä apua markkinointiin ja myyntiin tarpeidesi mukaan. Me autamme sinua kaikessa, jotta sinä voit keskittyä siihen, mikä on asiakkaille tärkeintä: hyvä palvelu.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Menevän kumppanina, jätä yhteystietosi alta löytyvään lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä ensimmäisten joukossa!