Haemme uusia työntekijöitä ajojärjestelyn tehtäviin. 

Toiminnan kasvaessa etsimme taksikeskukseemme monitaitoisia ajojärjestelijöitä. Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu mm. taksitilausten ajojärjestely, asiakas- ja kuljettajapuhelujen hoito sekä kiireettömämmät backoffice-työt. Ajojärjestelijä suunnittelee ja seuraa taksikyytien jakoa töissä oleville takseille, ratkaisee ongelmatilanteita ja vastaa puheluihin. 

Työssä pärjää työntekijä, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaa ratkaista ongelmatilanteita oma-aloitteisesti ja jolla on hyvä paineensietokyky. Ajojärjestelijän työ vaatii lisäksi nopeaa päätöksentekokykyä, tehokkuutta ja huolellisuutta. Tietotekniset taidot, tärkeimpänä tietokoneen sujuva käyttö, ovat työssä menestymisen edellytys. Kokemus taksi- ja/tai puhelinasiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. 

Työ on vuorotyötä, toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan 2021 kevään aikana ja sisältävät aamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.
Toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkan ja sopivasti haasteita!

Lisätietoja tehtävästä saat Krista Hartikaiselta, p. 050 466 2830 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse krista@meneva.fi.

Hakemuksen voit lähettää 18.4.2021 mennessä sähköpostitse krista@meneva.fi