Valitse omaa liiketoimintaasi tukeva kumppanuuspaketti

Me haluamme, että taksialalla toimijoilla on hyvät edellytykset kehittää yritystoimintaa ja tehdä tehokkaasti taksityötä, unohtamatta toimivaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Menevällä olemme kehittäneet yhteistyömalleja, joiden kautta on helppo päästä mukaan Menevä-perheeseen ja saada muun muassa tukea yritystoiminnan kehittämiseen ja työkaluja ajojen tehostamiseen. Mallit sopivat monen kokoisille taksiyrityksille, sekä alalle uusina tuleville yrittäjille, joustavasti oman tilanteen mukaan. Menevä-perheeseen liityt helposti mukaan. Menevän malli sopii hyvin yrittäjälle, joka haluaa autoilleen lisää ajoja oman tilausvälityksen lisäksi, tai kuljettajalle joka on kiinnostunut osa-aikaisesta yrittäjyydestä.

Isomman taksitalon yrittäjälle olemme suunnitelleet Menevä Plus-mallin.

Asiakkaiden lisäksi käytössäsi on helppokäyttöinen ja toimintavarma tilausvälitysjärjestelmä ja kuljettaja-sovellus, jonka käyttöönottaminen on helppoa ja nopeaa. Saat tarvittavat koulutukset, tukea yritystoimintaan sekä apua markkinointiin ja myyntiin tarpeidesi mukaan. 

Lue lisää malleista tästä:


Menevä Ystävä
Menevä Plus 
 

Tartu tilaisuuteen

Me autamme sinua kaikessa, jotta sinä voit
keskittyä siihen, mikä on asiakkaille tärkeintä: hyvään palveluun. 
 

Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Meillä sinua palvelee taksimestari Jussi Patrikainen, ota yhteyttä Jussiin - hän vastaa nopeasti ja kattavasti kysymyksiin.

Olemme myös tavattavissa Menevän toimistolla, osoitteessa: panimokatu 2A, Helsingin Kalasatamassa. Lisäksi meillä on aluemestareita Pohjois-Suomen, Pirkanmaan, Itä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella, joihin voit olla yhteydessä. 

Taksimestari

JUSSI PATRIKAINEN
+358 50 3373230 jussi@meneva.fi

Aluemestarit

TOMMI KEMPPINEN Pirkanmaa, Aluemestari
+358 50 443 4547 tommi@meneva.fi

TAPIO ULKUNIEMI Pohjois-Suomi, Aluemestari
+358 50 440 8600 tapio@meneva.fi

SATU HÄRKÖNEN Itä-Suomi, Aluemestari
+358 50 442 2102 satu@meneva.fi

LEIF KARLSSON Varsinais-Suomi, Aluemestari
+358 50 471 0470 leif@meneva.fi

  

Takuulla hyvä matka taksiyrittäjänä.