Tilausvälitysjärjestelmä vaihdos vol.2

Otamme käyttöön uuden tilausvälitysjärjestelmän perjantain 7.2. aikana. Käyttöönotto 23.1. ei kaikin osin sujunut suunnitellulla tavalla, joten palautimme vanhan järjestelmän käyttöön väliaikaisesti. Olemme korjanneet kaikki esiin tulleet pienet tekniset ongelmat ja valmiit siirtymään uuden järjestelmän käyttöön.  
 

Perjantain aikana palvelussa voi esiintyä käyttöönottoon liittyviä häiriöitä ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kela-kuljetusten tilausvälityskeskus toimii normaalisti ja asiakaspalveluun voi soittaa maksutta aina tarvittaessa.  

 

Aiemmin julkaistu tiedote aiheesta:

Viime huhtikuussa alkaneiden Uudenmaan Kela-asiakkaiden kuljetukset hoitava Menevä taksipalvelu parantaa Kelan korvaamien kuljetusten palvelutasoa ottamalla käyttöön entistä tehokkaamman tilausvälitysjärjestelmän tulevana torstaina 23.1. 

Menevä taksipalvelun toimitusjohtajan Tuomo Halmisen mukaan uusi käyttöön otettava tilausvälitysjärjestelmä tulee palvelemaan Uudenmaan Kela-asiakkaita entistä paremmin. ”Asiakkaat saavat vahvistuksen tilauksen jälkeen tekstiviestivahvistuksella, kuten ennenkin. Uuden palvelun myötä vahvistuksen yhteydessä asiakkaat pystyvät nyt halutessaan myös seuraamaan reaaliaikaisesti noutavan taksin saapumista älypuhelimistaan.”

Halminen toteaa, että entistä toimintavarmempi järjestelmä tehostaa myös asiakaspalvelun aikataulutusta. ”Järjestelmä parantaa toiminnan tehokkuutta: taksien käyttö tehostuu, kun tilauksia ketjutetaan entistä paremmin ja samaan suuntaan matkustavat asiakkaat yhdistellään samoihin kyyteihin. Sen avulla pystymme tarjoamaan entistä aikatauluvarmempaa ja luotettavampaa palvelua asiakkaillemme.”

Uusi järjestelmä käyttöönotetaan torstaina 23.1. klo 20.00 lähtien. ”Ensimmäisinä päivinä palvelussa saattaa esiintyä käyttöönottoon liittyviä häiriöitä, toivommekin asiakkailta kärsivällisyyttä”, pyytää Halminen. 

Menevä on hoitanut Uudenmaan Kelan korvaamia kuljetuksia viime huhtikuusta lähtien Kelan purettua sopimuksen edellisen toimijan kanssa. Menevän Tuomo Halminen iloitsee, että palvelu on lähtenyt hyvin liikkeelle. ”Palvelu on toiminut kokonaisuutena hyvin. Merkittävin osa onnistunutta taksipalvelua syntyy kyydin saatavuuden lisäksi kuljettajan ammattitaidosta ja asenteesta. Kuljettajat ja tilausten vastaanottajat ovatkin rutinoituneet palvelun toteuttajina, ja palvelu on jatkuvasti kehittynyt ja parantunut.”

***

Kela korvaa kaikkien kansalaisten taksimatkoja terveydenhuoltoon, mikäli asiakas ei pysty kulkemaan julkisilla kulkuneuvoilla joko terveydentilansa tai kulkuyhteyksien puutteiden vuoksi.
Matkan omavastuu on maksimissaan 25€, loppuosan matkan hinnasta maksaa Kela suorakorvauksena taksiyhtiölle. 

Matkan saa tilata suomeksi numerosta 0800 96 130 ja ruotsiksi 0800 96 140. Tilauspuhelut ovat ilmaisia.