Voita ilmaisia taksimatkoja Menevän kyydissä!

Kun lisäät Norwegian Reward -numerosi Menevän asiakasprofiiliisi 14.-29.2 välisenä aikana, osallistut samalla arvontaan, jossa palkitaan 10 Menevän asiakasta 25 € arvoisella taksimatkaedulla. Voit ansaita rekisteröitymisen jälkeen jopa 5 % CashPoint-pisteitä jokaisesta Menevän taksimatkasta. 

Reward-numeron lisääminen on helppoa. Klikkaa tästä rekisteröitymään!

 

 

Kilpailuehdot ja -säännöt Menevä taksimatkaedun arvontaan

Menevä Oy, panimokatu 2A, 00580 Helsinki, Y-tunnus Y:0711979-2, on kilpailun järjestäjä ja se kantaa kokonaisvastuun arpajaisten järjestämisestä siten, että tässä jäljempänä mainittuja kilpailuehtoja noudatetaan.

Osallistumalla tähän kilpailuun, olet hyväksynyt seuraavat kilpailuehdot.

Menevä Oy pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää kilpailu ja/tai kilpailuehdot milloin tahansa.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää Norwegian Reward -jäsennumeron lisäämistä Menevän asiakasprofiiliin 29.2.2020 mennessä osoitteessa meneva.fi/norwegian.

10 satunnaisesti valittua voittajaa saa 25€ arvoisen Menevä taksimatkaedun. Taksimatkaetu on käytettävissä Menevä-sovelluksella ja etukoodi täytetään voittajan profiiliin automaattisesti.

Voittajille ilmoitetaan rekisteröidyn sähköpostiosoitteen perusteella sähköpostitse viimeistään 1 viikko kampanjan päättymisestä ja lähetetään ohjeet edun käyttämiseen.

Jokainen Reward-jäsen voi osallistua vain kerran.

Voittajan nimi saatetaan myös julkaista Menevä Oy:n julkaisukanavissa etunimen ja viimeisten 4 Reward-jäsennumeron perusteella.

Jos voittaja ei vahvista palkintonsa vastaanottamista 5 päivän kuluessa, Menevä Oy pidättää itselleen oikeuden arpoa toinen voittaja.

Hyväksymällä palkinnon, voittaja hyväksyy seuraavat ehdot:

Palkinnon arvo on 25€. Palkinto on Menevä taksimatkaetu. Yleiset lahjakorttien säännöt ja ehdot pätevät, mukaan lukien viimeinen voimassaolopäivä.

Voittajan Norwegian Reward -jäsennumeron tulee olla lisättynä voittajan Menevä -asiakasprofiiliin 29.2.2020 mennessä.

Palkintoa ei voida lunastaa rahana.

Menevä vastaa arpajaisverosta.

 

Tervetuloa kyytiin ja keräämään CashPoint-pisteitä Menevällä!

 

Menevä taksi on Norwegian Reward Partner