Menevä Taksipalvelusta Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppani

 

Menevä Taksipalvelu ja Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet yhden vuoden kestävän yhteistyösopimuksen. Menevä on taksipalvelu, joka palvelee asiakkaita pääkaupunkiseudulla. Menevän taustalla on suomalainen perheyritys, jonka tahtotila on olla reilu ja vastuullinen toimija.

”Luotettavuus, esteetön matka ja yhdenvertaisuus – kaikki laadukkaan taksipalvelun elementtejä ja nyt myös Menevän sekä Suomen Paralympiakomitean yhteistyön pohjalla olevia arvoja. Koemme, että tukemalla paraurheilua voimme tuoda esiin meille tärkeiksi koettuja arvoja.” Olen todella iloinen syntyneestä kumppanuudesta, Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä Taksipalvelu.

Menevän kalustosta osa on inva-autoja, jotka palvelevat muun muassa pyörätuolilla kulkevia asiakkaita. Esteettömyyden edistäminen on sekä Menevän että Suomen Paralympiakomitean toiminnan keskeinen arvo.

”Alkanut yhteistyömme tulee hyvin konkreettisesti näkyviin, kun Paralympialaisten alla useat Menevän taksit saavat kylkeensä Paralympia-aiheiset teippaukset, joka on hieno tapa käynnistää yhteistyö.” Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

”Käytännön tasolla yhteistyö näkyy Menevällä muun muassa Paralympiakomitean kanssa toteutettavina koulutuksina, joiden tarkoituksena on tuoda uusia näkökulmia asiakaspalveluun, erityisesti esteettömiä kyytejä päivittäin ajaville kuljettajille.

”Me Menevällä haluamme taata, että Menevä-taksilla matkustava asiakas saa Takuulla hyvän matkan.” Tuomo Halminen, toimitusjohtaja, Menevä Taksipalvelu.

Suomen Paralympiakomitea
www.paralympia.fi
www.facebook.com/Paralympiaurheilu/
www.twitter.com/FinnParalympic/
www.instagram.com/finnparalympic/

 

Menevä
www.meneva.fi
www.facebook.com/Menevahki/
www.instagram.com/meneva_official/
www.twitter.com/MenevaHKI/

 

Logot

 

 

Menevä ja Paralympia julkistamassa yhteistyön kuvassa mukana myös talviparalympialaisten urheilijoita
Menevän Mikael Franck ja Kaisa Halminen sekä Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri Tero Kuorikoski yhdessä Parachallenge -talvitapahtumassa 13.2.2018. Mukana Suomen Paralympialaisten kisajoukkueen maastohiihtäjä Sini Pyy, alppihiihtäjä Santeri Kiiveri sekä lumilautailija Matti Suur-Hamari. Kuva: Harri Kapustamäki